Németország: a deviancia megszerettetése kisiskolásokkal – egyházi bűnsegédlettel

Németország: a deviancia megszerettetése kisiskolásokkal – egyházi bűnsegédlettel

Németországban a mindent letaroló, élősködő, bűnöző migránsok mellett a nemileg aberráltak tiszteletére, megértésére már kisiskolás kortól nevelik a gyermekeket. Nemrégiben egy észak-rajna-veszfáliai város evangélikus temploma tett ki az Fb-oldalára egy fényképes beszámolót arról, hogy a vallási közösség lelkésznője az iskolaépület bejárata fölé kifeszített szivárványos lobogó alatt vonultatta be a most első osztályba lépő kisgyerekeket. Régebben pedig egy berlini iskola udvarán kisdiákok, tanárok és szülők jelenlétében vonták föl a nemileg aberráltakat jelképező zászlót – olvasható az arcadi-online.de és a queer.de hírportálon.

Az Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartományban az idén augusztus 13-án volt az alsó tagozatos kisiskolások beíratása a tanintézetekbe. A tartománybeli Moers városban az evangélikus templom Fb-oldalára azonban csak hat nappal később tették ki azt a fényképet, amelyen az látható, hogy „tanítók” és az evangélikus „lelkésznő” az első osztályba beiratkozott gyermekeket a tanintézet bejárata fölé kifeszített deviánszászló alatt vonultatta be az épületbe.

A kitett fényképet kommentelők túlnyomó többsége elítélte a „lelkésznő” és a „tanítók” tettét, többeket pedig valósággal sokkolt a fénykép látványa. Nem nagyon tetszett az embereknek, hogy miként próbálják befolyásolni az egészen kicsi gyermekek tudatát. A számos elítélő komment láttán az egyházi oldal működtetői még a kitétel délutánján törölték az ominózus fotót és a hozzá tartozó szöveget. Az evangélikus templom által kitett eredeti beszámolóban egyértelműen le volt írva, hogy a képen látható lelkésznő zászlóavatás céljából vonultatta át a kisgyerekeket a szivárványos lobogó alatt.

Hírdetés

„A fényképen látható jelenet engem a totalitárius diktatúrák gyakorlatára emlékeztet. Sokkolt a kép, mert nekem a látvány azt üzente, hogy a gyermekeket már az alapiskola kezdetén alávetik a genderpropagandának”, írja az egyik kommentelő. Moers város evangélikus egyháza ezért jobbnak látta törölni a kommentet a fényképpel együtt. Egy másik hozzászóló a fénykép láttán azt írta: „Visszatértek a régi szép NDK-s idők, de ezúttal az egykori NSZK területén”.

A Szociáldemokrata Párt (SPD) irányította, s a német történelem folyamán szebb napokat is látott, manapság mintegy 120 ezer lakosú Moers városban pompás, gótikus stílusban épített római katolikus és evangélikus templom áll, de mindkettőben egyre kevesebb hívő imádkozik. A 2012-ben épült, kupolás, minarettel állátott Kocatepe nevű mecset viszont az imádságos időkben mindig zsúfolva van muszlimokkal, akiknek száma a városban és környékén egyre csak növekszik.

Németországban már évek óta zajlik a nemi aberráltak és viselkedésük népszerűsítése a tanintézetekben (is). Berlin Reinichendorf nevű kerületében 2016 nyarán, a Hannah Höch „festőművészről” elnevezett tanintézet udvarán az iskola vezetősége, néhány tanár, illetve mintegy 30 kisiskolás és a szüleik részvételével ünnepélyesen fölvonták a szivárványos lobogót. Az iskola névadójáról, Hannah Höchről el kell mondani, hogy a nemzetiszocialista időkben a manapság nagy becsben tartott alkotásait az úgynevezett Entartete Kunst (Elfajzott művészet) kategóriájába sorolták. Ha megnézzük az egyik itt mellékelt alkotását, nem csodálkozunk ezen a besoroláson.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »