Németh Szilárd Csepelen, Soros György a Parlamentben

Németh Szilárd Csepelen, Soros György a Parlamentben

Havazás és komoly lehűlés – ez várható ma a meteorológusok szerint. Aztán vagy úgy lesz, vagy nem, mint azt már megszokhattuk.

A következőkben viszont azokat a napi eseményeket vesszük sorra, amelyek biztosan meg fognak történni.

Hivatalosan is elkezdődött a kampányidőszak, így a politikusok is magasabb fokozatba kapcsoltak, nagy erőkkel gyűjtik az ajánlásokat. A HVG.hu azt írja: a Fidesz és a KDNP egyéni képviselőjelöltjei nagy rohamot indítottak, mivel hétfő estig, de legkésőbb kedd délután 4-ig le kell adniuk az indulásukhoz szükséges minimális számú ajánlást.

Németh Szilárd az E.ON múlt heti megfenyegetése után visszatér Csepelre, és nem egyedül: Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter társaságában tart lakossági fórumot.

http://mno.hu/

http://mno.hu/

„Ha mi győzünk, ti nyertek!” – ezzel a címmel tart sajtótájékoztatót egy óriásplakát fal előtt Jakab Péter, a Jobbik szóvivője – alighanem bejelentve a párt következő plakátkampányát.

Az LMP-s Ungár Péter a Széll Kálmán téri órához vonul, ahol Varga Mihály ügyeiről fog beszélni. Karácsony Gergely és Gőgös Zoltán a Kossuth téren gazdákkal közösen tart sajtótájékoztatót.

Hírdetés

http://mno.hu/

És ha már kampány: elkezdődik a Stop, Soros! törvényjavaslat általános vitája az Országgyűlésben – szavazás aztán majd csak a választások után lehet. Orbán Viktor biztosan nem lesz ott, mint megírtuk, épp Bulgáriában tartózkodik, így sikerült elkerülnie, hogy vejéről és az OLAF-vizsgálatról kérdezhesse az ellenzék. 

http://mno.hu/

Folytatódik a jelenleg félmilliárdos csalással is gyanúsított Busch Béla ügyvéd és Oszter Sándor színész ellen folyó büntetőper. Múlt heti cikkünkben több károsultat is bemutattunk, köztük van Csisztu Zsuzsa sportriporter és Miszori László, a romagyilkosságok egykori bírája is.

http://mno.hu/

A terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és tizenhat társa másodfokú pere is folytatódik. A terrorvád lényege, hogy az ügyészség szerint a vádlottak – a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjaiként – követtek el Molotov-koktélos, benzines támadásokat baloldali politikusok lakóházai, pártok irodái, illetve szórakozóhelyek ellen, valamint megverték Csintalan Sándort, és megrongáltak egy bankautomatát.

Elkezdődik a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) tagságának hosszú menetelése, a március 2-ig tartó szavazás a nagykoalíciós megállapodásról.

http://mno.hu/

Bár azt írtuk az elején, hogy visszatér a tél, a magyar fociban azonban épp elkezdődik a tavasz: NB I-es klubokkal kezdődnek a Magyar Kupa nyolcaddöntői, pályára lép a Puskás Akadémia, a Debrecen, a Diósgyőr, az Újpest és a Paks is (utóbbi kettő egymás ellen).

Aki szeretné látni, hogy 2018-ban mekkora a különbség a magyar és az európai csúcsfoci között, az nézzen meg egy Magyar Kupa-meccset, majd este kapcsoljon a Bajnokok Ligájára, benne a Bayern München–Besiktas és a Chelsea–FC Barcelona összecsapásokkal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »