Németh: Aki fél a fényképezőgéptől, ne álljon elé

Németh: Aki fél a fényképezőgéptől, ne álljon elé

Vona Gábor után Juhász Péter is jogi lépéseket fontolgat, de szerinte politikai következményekkel is járnia kell annak, hogy napokig megfigyelték.

Vona Gábor után Juhász Péter is jogi lépéseket fontolgat, de szerinte politikai következményekkel is járnia kell annak, hogy napokig megfigyelték. Az ellenzéki politikust néhány napja tájékoztatta egy informátor arról, hogy fideszes emberek négy olasz paparazzót állítottak rá. Az Együtt alelnöke a Hír TV-nek azt mondta: azóta azt is megtudta, hogy nemcsak őt, hanem a családját is megfigyelik.

„Elköltöztem abból a lakásból, ahol eddig laktam és ott a szembe szomszéd egy hete jelezte körülbelül, hogy napokon keresztül látja, hogy megáll este egy autó, két ember ül benn, egy figyeli a lakást. Innentől ez azt jelenti, hogy a családomat figyelik meg, nem engem, hiszen én már ott sem lakom” – mondta Juhász Péter.

Hírdetés

Ostobaságnak tartja és tagadja Németh Szilárd, hogy a Fidesz állna a megfigyelési botrány mögött. A kormánypárti politikus a Hír TV-nek úgy fogalmazott: aki fél a fényképezőgéptől, az ne álljon elé.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »