Német rendőrségi jótanács: nem tudunk megvédeni a nyakatokra hozott migránsoktól, ezért kocogjatok figyelmesen, különben megerőszakolhatnak!

Németországban ismét kocogó nőt erőszakolt meg egy, a hivatalos jelentések szerint "déli kinézetű" férfi – ezúttal Lipcsében. Miközben keresik a támadót, a helyi rendőrség néhány "praktikus, a nemi erőszak ellen védelmet biztosító tanáccsal" állt elő.

A polgármester többször is javaslatot tett arra, hogy növeljék a közutakon járőröző rendőrök számát. Mindez nem történt meg, ehelyett a rendőrség egy közleményt adott ki, melyben azt írják, "egyedül ne járjanak a nők futni, mert veszélyes", majd hozzáteszik: "amikor a nők elfutnak valaki mellett a parkban, mindig nézzenek a hátuk mögé, és bizonyosodjanak meg arról, nem követik-e őket".

Lipcse egyre rosszabb közbiztonságról legutóbb a vívó világbajnokságon részt vevő magyar válogatott számolt be. A szállodájuk közelében, a vb idején, még júliusban készített videofelvételükön jól látszott, hogy a rendőrök a földre tepernek egy férfit, és hosszú másodpercekig dulakodnak vele. "Megrázó volt látni, hogy a migránsok naponta randalíroznak, vagy miattuk rendőri akciók indulnak a városban" – mondták az M1-nek.

Hírdetés

Németország-szerte nő a feszültség a migránsok miatt

A bajor kisvárosban, Hofban a lakosság több mint 20 százaléka a migrációs hullámmal érkezett Németországba: az iskolákban a gyerekek kétharmada származik bevándorló családokból. A körzeti iskolában is túl sok a migráns gyerek, és a tanárnő nem tud a németekre odafigyelni, nem tudja leadni nekik a tananyagot. Volt olyan szülői értekezlet, melyen a megjelent szülők 75 százaléka külföldi volt. Hangoskodtak, a tanárnő pedig nem tudta kezelni a helyzetet. Aki teheti, magániskolába íratja gyerekét a bevándorlók miatt.

Németországban a migrációs hullám kezdete óta mintegy 1 300 000 bevándorló érkezett. Elsöprő többségük nem tud (nem is akar) beilleszkedni a német társadalomba, közülük ezért egyre többen követnek el bűncselekményeket.

(Local – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »