Nemet mondott Orbán ajánlatára Törőcsik Mari

Hiába kérlelte a nemzet színészét Orbán Viktor miniszterelnök, hogy engedélyezze átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította azt – írja a Blikk. A lap információi szerint Orbán azért javasolta Törőcsiknek a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták.

Hírdetés

Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője, aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról. Kárász a Blikknek elmondta: váltottak pár szót Orbánnal arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy, még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnák át, azonban Törőcsik nemet mondott.

A Blikk megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét azzal kapcsolatban, hogy miről beszélgetett Orbán és Törőcsik, ám Havasi Bertalantól azt a tájékoztatást kapták, hogy mivel ez egy magánlátogatás volt, a részletekről nem kívánnak nyilatkozni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »