Német jogászok: A Német Birodalom nem omlott össze, létezik ma is!

Kivonat a “Hogyan kerüljük el a polgárháborút” c. írásból.

Avoiding Civil War in Germany!

A Német Birodalom nem omlott össze, létezik ma is, és jogfolytonosságot követel!

A BRD (Bundesrepublik Deutschland, magyar rövidítése: NSZK) adót szed a német polgároktól, háborúkat indít és visel, egyesült a DDR-rel, és teszi ezt 1990 óta illegálisan!

A német kormányok 1990 óta tudatos csalok, becsapjak a német szuverént, a szabad polgárokat!

ZDS-DZfMR e.V., német jogi személy, bejegyzett egyesület, melynek tagjai szorgalmas, kitartó munkával a következőket jelentik ki:

A Német Birodalom nem omlott összes és tovabbra is létezik (nem tévesztendő össze a III. Birodalommal 1933-1945).Minden német polgár automatikusan a Német Birodalom polgára RuSTAG (Reichs- und Staatsangehörigengesetz) 1913-as törvény szerint.Az 1871-es német alkotmany érvényes a mai napig, csak a polgarok igényei szerinti modositast kell alkalmazni rajta.

Infolap I : Wissenwertes zur Situation der Deutschen (ZDS-pdf)

Infolap II : Wissenswertes für die Bediensteten der BRD (pdf)

Hírdetés

Az egyesület petíciót indított és a német parlament tudomására hozta a fentieket. A mai napig nem kaptak kiértékelhető választ!

A megállapított tények összefoglalója:

Minden német polgár a BRD-ben a Német Birodalom ex területi polgára.A BRD egy NGO-adminisztrátor, melyet a győztes Szövetségesek emeltek Nyugat-Németországban hatalomra egy Rendelettel (Ordnungsgesetz, Grundgesetz=Alaptörvény) , hogy biztosítsa a rendet ezen a szektoron .Az Art. 23. GG 1990/07/17 törvény érvénytelenítése az amerikai megszálló erők által, az NSZK hatályát törölték, helyettesítés nélkül törölték, a BRD-t így gyakorlatilag megszüntették, és következésképpen ezzel párhuzamosan a leállították az igazságszolgáltatást, ezért egy bírósági végzés sem lehetséges már, és a Birok például nem írjak többé alá az ítéleteket.

Ez egy abszolút robbanóanyag!

Ez az jelenti, hogy minden a BRD által aláírt intézkedés, szerződések, kötelezettségvállalások nullák és semmisek, és természetesen ez érvényes az aláíró felekre is.

. . . . .

NIF: Ezzel a fenn említett egyesület jogászai eltörölik a 3’000-4’000 milliárd körüli, állandóan növekvő német adóssághalmazt! Semmisnek nyilvánítják többek között az NSZK EU-tagságát is. A kormany 31 szuperbiztonsagos, vastagon páncélozott autót vásárolt 8,6 millió € értékben. Mitől félnek?

Forrás: http://wakenews.net/html/buergerkrieg.html

A cikket fordította és szerkesztette Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, Zürich – Erdőszentgyörgy

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, Történelmi visszatekintés Tagged: BRD, BRD egy NGO-adminisztrátor, DDR, győztes Szövetségesek, NSZK


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »