Német baklövés: egy Twitter üzenet indította a menekültáradatot!

Angela Merkel

Németország az elmúlt száz évet tekintve harmadszor sodorja végveszélybe Európát!

Német baklövés: egy Twitter üzenet indította a menekültáradatot!

Egy német hivatalos Twitter üzenet futótűzként terjedt a menekültek közt augusztus 24-től, és zúdította őket, Európába, Németországba.

Egy elképesztő üzenet jelent meg a Twitteren augusztus 24-én, és nem is akárki tette közzé. Az üzenet úgy szólt, hogy a továbbiakban a szírekre nem vonatkozik a dublini egyezmény.

Hírdetés

Az üzenet feladója: a német szövetségi migrációs és menekültügyi hivatal!

Ez aztán a felhívás keringőre, a menekültek közt villámgyorsan elterjedt, ekkor kezdtek nálunk is mozgolódni, felszállni a vonatokra, buszokra és megindulni Németország felé.

A hatalmas tömeg mindenfelől jött, bátorítás volt ez az egész balkáni útvonalon, és persze ha már mentek, más nemzetiségűek is csatlakoztak, mondván, majd szírnek vallják magukat.

A német belügyminiszter elismerte a hibát, és elmondta azt is, hogy ez nem minősült hivatalos dokumentumnak, de ez már eső után köpönyeg.

Arról nem is beszélve, hogy a német Kancellát, Angela Merkel személyesen “hívta meg” a szír és az afgán bevándorlókat Európába. – vagy talán az ő mindenkori mondatai sem minősülnek hivatalos közlésnek? Németország az elmúlt száz évet tekintve harmadszor sodorja végveszélybe Európát!
privatbankár – MITI nyomán


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »