Nemcsak a nyitás, hanem a Facebook megrendszabályozása ügyében is felülnének a vonatra a ballibek

Nemcsak a nyitás, hanem a Facebook megrendszabályozása ügyében is felülnének a vonatra a ballibek

Ideje európai szinten szabályozni a nagy technológiai cégeket. Ideje igazságos Facebook-törvényt hozni Európában. (…) Hétköznapi felhasználóként gyakorlatilag semmilyen szinten nem tudjuk befolyásolni, hogy a Facebook éppen milyen tartalmakat pakol a falunkra – vagy éppen mit hallgat el. Olyan technológiai óriásplatformmá nőtte ki magát, amely egymagában képes egy kitiltással törölni a múltunkat.

Nem egy mindenhonnan kitiltott náczifasiszta, reakciós rasszista írta ezt, hanem Donáth Anna, annak a Momentumnak a képviselője, melynek nemzet- és családellenes propagandáját, valamint elvtársainak hatalomra jutását nem más segíti, mint maga a "megrendszabályozandó" Facebook (a többi techóriással karöltve, természetesen).

Hírdetés

És akkor ezt így hogy? – teheti fel a kérdést a jámbor választó, aki lassan már semmit sem ért az egészből. Pedig tudhatná: ha nem tudnak megakadályozni valamit, akkor az élére akarnak állni, és ha átveszik az irányítást, akkor majd úgy intézik, hogy legyen némi pótcselekvés és parasztvakítás, de közben a káposzta is megmaradjon, lehetőleg teljes egészében, tehát a szövetségesnek a haja szála se görbüljön, és semmi olyan intézkedés ne szülessen, ami igazán kellemetlen vagy káros lehetne számára.

Ez állhat Annácska harciasnak tűnő bejegyzése miatt – ha már a közhangulat így látszik alakulni, akárcsak a lezárásellenes mozgolódás esetében…

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdonathannajulia.momentum%2Fposts%2F265069798308971&width=480&show_text=true&height=574&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »