Nem volt pénz a liberális politikusnál – megharapta a taxist

Rendőrségi intézkedéssel ért véget Laetitia Avia, a La Republique En Marche párt fekete bőrű parlamenti képviselőjének taxis utazása június 23-án. A néger nő fizetés nélkül akart kiszállni a kocsiból, ám a sofőr nem engedte.

Háromnegyed óra vitatkozás után beindította a motort, és elindult, hogy egy közeli ATM-hez vigye. Avia ekkor fölényeskedve közölte vele, hogy ő bizony fontos ember, nem lehet vele így bánni. De a taxist ez nem hatotta meg, ezért rátámadott, és megharapta őt a vállán. A vezető ezután hívott rendőrt.

Hírdetés

Természetesen még a négernek állt feljebb, és fel akarta jelenteni a sofőrt „emberrablás” miatt. A megharapott taxis testi sértés miatt tett feljelentést. A 31 éves, inkább férfinak, mint nőnek kinéző drabális némber később szipogva sajnáltatta magát a médiával, hiszen ő egy „magányos, fiatal nő”, aki „pánikba esett és próbált védekezni elrablójával szemben”. Annyira azért ő sem tartotta hitelesnek a történetet, hogy maga forduljon vele a sajtóhoz, csak azután hozakodott elő ezzel, hogy a Le Canard Enchaine című lap kiteregette a sztorit. A rasszista kártya sem maradhatott el, természetesen az esetnek „xenofób felhangja is volt” a nagyszerű honanya szerint.

Sem Emmanuel Macron, sem a La Republique En Marche más vezetői nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. A vita tárgya egyébként 12 euró volt.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »