Nem volt menő újság, de azzá tették…

„Minden legyilkolt áldozatot sajnálok,

de szerintem sajnos az esetek

többsége nem az, aminek látszik!”

7 millió példányban ment el a Charlie Hebdo

„Ebből 6,3 millió kelt el Franciaországban és 700 ezer külföldön, a legtöbb Belgiumban. Most újranyomják az újságot, a jövő hét elején legalább 300 ezer példány került még az árusokhoz. A támadások előtt a lapból 60 ezer példányt adtak el hetente.”

Ezt a hírt bizony az MTI közölte, tehát polkorrektnek minősül. Ám az a hír is járja, hogy a merénylet előtt nem sokkal a Charlie Hebdo karikatúraújság gazdát cserélt, megvásárolta a Rotschild-család. Ez könnyen elképzelhető, mert a 9/11 óta láttunk már hasonló esetet a piacon, sőt nem is egyet. Nekem a rajzaik nagy része nem is ízléstelennek, hanem egyenesen visszataszítónak tűnik, s mivel minden vallásos embert is sértegettek, így szerintem nem szólásszabadság, sőt nem is a sajtó szabadsága a kérdés itt, hanem az, hogy miért nem akadályozza meg a francia állam büntető törvénykönyve azt, hogy ilyen provokációk történjenek?

A hamis liberálisok persze megvadították egész Európát és hatalmas (?) tüntetéseket szerveztek, hogy a feni ízléstelenségeket nyugodtan forgalmazhassa továbbra is a profitéhségéről híres bankárkaszt. S előbb-utóbb tanulni fog ebből több kispéldányszámú szennylap is, így sajnos lesz még provokáció, s egyre kevésbé lesz a vallásosoknak lehetősége megvédeni gyermekeiket és önmagukat ettől a szennytől. Számíthatunk tehát arra, hogy folyamatos (rajz?) támadások érik majd a gyermekeinket, s a társadalom minden tagját. Ezeknek ugyanis semmi sem drága, ha az erkölcsi rombolást szolgál, főleg ha ebből még valamilyen pénzt – pl. biztosítási hasznot, forgalomnövekedést, kisemberek vagy államok eladósítását – lehet elérni, akkor bizony se Istent, se embert nem fog kímélni a pénzhatalom. A szükséges áldozatok pedig lehetnek akár kis-zsidók vagy keresztények, békés muzulmánok vagy harciasak, de soha nem bankárkaszti tag. Ugyanis közülük, még tisztáldozat sem lesz soha, mert ők érinthetetlenek!

Hírdetés

Egyébként ne feledjük, hogy Hofi is trenírozva volt a hazai pártközpont által. Neki is megmondták, hogy mik a tabuk, s meddig lehet elmenni a párt bírálatában, mert a gőzt ki kell ereszteni, s erre – az erős és folyamatos erkölcsi rombolás mellett – ez a karikatúralap nagyon is alkalmas volt.

Az egész világot maga alá gyűrő bankárkaszt arra azért mindig vigyázott, hogy bizonyos tabuk megmaradjanak, ilyen pl. a holokauszt, vagy az interszemita összeesküvés. Viszont épp a gőzkieresztés okán lehetett poénkodni Izrael államon, vagy az USA guantanamói tevékenységén. Nagy kérdés tehát, hogy voltak-e egyáltalában terroristák a környéken, vagy valamelyik (magán?)titkosszolgálat emberei hajtottak végre egy akciót, ami láthatóan óriási „erkölcsi” és anyagi haszonnal fog járni a karikatúra újság tulajdonosainak. Ám nem fog kiderülni pontosan soha, hogy ezt kik is követték el és kik irányítottak a háttérből. Ezért is haltak meg oly gyorsan az “elkövetők”! A másik haszon pedig az a nagy médiacirkusz, ami láthatóan gumicsontként is működik a szerencsétlen kifosztottaknál, a létminimumon, vagy még alatta élők milliárdjainál.

Csak nehogy valamelyik magyarországi szennylap is ehhez a technikához folyamodjon, mert ez itthon nem működne. A Hócipőt pl. nem rendelné meg és nem kapkodná el még 100 ezer ember sem, bármi történne is a szerkesztőségben. Pedig bevallhatjuk, hogy a sunyi és a nyílt aljasságban, buta gátlástalanságban, nem sokkal marad el a ChH mögött.

Végül tegyük fel a kalapot az ügyre azzal, hogy most olvasom a következőket: „ A franciaországi Nantes-ban a rendőrség őrizetbe vett egy 16 éves gimnazistát, mert a Charlie Hebdo címlapjával merészelt viccelődni, és a rajzot kitette a Facebook-oldalára. Az eredeti rajz a Charlie Hebdo 2013. július 10-i számának címlapján jelent meg, azzal a felirattal, hogy “A Korán egy szar, és hogy nem állítja meg a golyókat. A gimnazista ezt rajzolta át úgy, hogy a Koránt tartó férfit a merényletben meggyilkolt Charbra cserélte, a Koránt pedig a Charlie Hebdóra. A felirat: A Charlie Hebdo egy szar, nem állítja meg a golyókat.”

Tessenek figyelni, mert Európa (franciakrémes ízű és hazug) tolarenciájának kétszínű bajnokai, ezt a gimnazistát most a terrorizmus dicsőítésével vádolják.(? Ugye milyen szép?)

S végül még egy példa az elvakult kettősmérce lovagok munkájára: „Szerdán egy 14 éves nantes-i lány húzta ki a gyufát, az ő ügyében is terrorizmus dicsőítése miatt vizsgálódnak, miután a villamoson kiabálta az ellenőröknek, hogy “Mi vagyunk a Kouachi nővérek, megyünk a kalasnyikovokért”. No ez már maga az őrület. S lassan ki fog derülni az is: Hogy egész Európában bezáratta Fletó a Lipótmezőket!?

Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »