Nem volt kedve leülni a 73 évet, inkább felakasztotta magát a brazil rab, aki pár napja lányának öltözve próbált megszökni

Nem volt kedve leülni a 73 évet, inkább felakasztotta magát a brazil rab, aki pár napja lányának öltözve próbált megszökni

Felakasztotta magát az a brazil rab, aki néhány napja azzal került a hírekbe, hogy gumimaszkban, parókával, melltartót és testhezálló szűk farmert viselve, saját lányának öltözve próbált megszökni a Gericinó nevű börtönből.

A hatóságok szerint a férfi ágyneműjével akasztotta fel magát, az ügyben nyomozást indítottak, írja a Reuters.

A 42 éves Clauvino da Silva pár napja lánya látogatását követően női ruhákban akart távozni a fegyintézetből, de gyanús viselkedése miatt feltűnt a börtönőröknek, akik nyomban fel is tartóztatták a szökevényt. A szökési kísérlet után a rendőrség kikérdezte a rabot, a lányát és további hét embert. A gyanúsítottak között volt egy terhes nő is, aki a gumimaszkot becsempészhette a börtönbe. Terhes nőket ugyanis nem vizsgálnak át a börtönőrök.

Hírdetés

Clauvino da Silvát drogkereskedelem miatt 73 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték. 2013-ban egyszer már megszökött több tucatnyi rabtársával a börtönből.

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »