Nem volt kedve beszélgetni: emberek ezreire csapta rá a kagylót a segélyhívónál dolgozó nő

Nem volt kedve beszélgetni: emberek ezreire csapta rá a kagylót a segélyhívónál dolgozó nő

Letartóztatták az Egyesült Államokban Crenshanda Williamst, a segélyhívónál dolgozó diszpécsert, aki nem volt hajlandó foglalkozni az emberek bejelentéseivel.

Az esetről a CBS News számolt be. A 43 éves nő 2015 októbere óta több ezer olyan hívást bonyolított le, melyek 20 másodpercig sem tartottak.

Egy alkalommal bejelentés érkezett a 911-re, ahol a segítséget kérő személy azt mondta, épp most rabolják ki a boltjukat, ám Crenshanda Williams egyszerűen letette a kagylót. A boltból újra tácsázták a segélyhívót, ekkor egy másik diszpécserhez futott be a hívás, aki riasztotta a rendőröket, de mire a helyszínre érkeztek, az üzletvezetőt már megölték.

Hírdetés

Volt, mikor azt jelentették be, hogy a városban illegális gyorsulási versenyt tartanak, mire Williams azt mondta, „ilyesmire senkinek nincs ideje, de tényleg.”

Egy férfi azzal tárcsázta a segélyhívót, hogy a felesége elvesztette az eszméletét, azonnal küldjék a mentőket. Williams erre azt mondta, oké, majd letette a kagylót. Szerencsére a második hívás ebben az esetben is egy másik alkalmazotthoz futott be, a nő életét pedig sikerült megmenteni.

Williams kihallgatásakor a rendőröknek azt mondta, senkivel sem volt kedve beszélgetni.

A nőt kirúgták, az ügye folyamatban van, börtönbe kerülhet és pénzbírságot is kaphat.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »