Nem vártak tovább, a Loki menesztette Máté Csabát

Nem vártak tovább, a Loki menesztette Máté Csabát

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján adta hírül, hogy elválnak a klub és Máté Csaba vezetőedző útjai, a következő két találkozón Dombi Tibor irányítja megbízott szakvezetőként a Lokit.

nyilatkozta Máté Csaba még szombaton, miután a DVSC 2–0-ra kikapott Fehérváron. A Lokinál nem vártak sokáig, vasárnap már hírül adták, hogy megválnak Mátétól, akivel a DVSC sorozatban öt vereséget szenvedett el a bajnokságban.

fogalmaz a közlemény.

„Máté Csaba nehéz pillanatban vette át a Loki vezetőedzői posztját, személyében kiváló szakembert és nagyszerű embert ismertünk meg, aki mindent megtett a klubért, azonban az előző meccsek eredménytelensége azt jelzi, hogy más szakmai utat kell választani.”

Hírdetés

A klubhonlap azonban leszögezi, az elmúlt hetek sikertelensége nem kizárólag edzői felelősség, abban mindenkinek, így a játékosoknak is szerepük van.

„Nagy reményekkel és motivációval érkeztem Debrecenbe, de sajnos az eredmények nem úgy alakultak, ahogy terveztük”

írta közösségi oldalán Máté Csaba, aki egyúttal megköszönte a szurkolók, a szakmai stáb, a vezetőség és a játékosok támogatását, végül azt kívánta, hogy a csapat minél előbb találjon vissza a helyes útra.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »