Nem vak ez! Bátor!

A cigány el akarja adni a lovát a piacon. Van rá egy vevő, aki elkéri a lovat egy körre. A ló azonban nekimegy a falnak. A leendő vevő e szavakkal viszi vissza a jószágot: – Te cigány! Ez a ló vak, nekimegy a falnak.Mire a cigány: – Nem vak ez! Bátor!

Néhány napja az alábbi közlemény jelent meg a hazai hírek között:
A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) indulni kíván az őszi önkormányzati választáson – erről döntött a párt közgyűlése szombaton. A jelöltek kiválasztása és a kampányra való felkészülés megkezdődött.

Az alig egy évvel ezelőtt megalakult konzervatív, nemzeti elkötelezettségű és európai ihletésű párt országos hálózatának és szervezeteinek kiépítésén dolgozik annak érdekében, hogy helytálljon a kiéleződő hazai politikai küzdelmekben.

A MoMa fontosnak tartja, hogy elinduljon az önkormányzati választáson, mert a demokrácia nemzeti szintű újjáépítése a helyi társadalomnál kezdődik. A párt folyamatosan dolgozik a jelöltek kiválasztásán és megkezdte a kampányra való felkészülést. A MoMa Budapesten és vidéken is megméretteti magát, főpolgármester-jelöltje Bokros Lajos.

Hírdetés

A Modern Magyarország Mozgalom előzetesen informálisan tájékoztatta a baloldali demokratikus ellenzéki pártokat indulási szándékáról és arról, hogy azokon a helyeken, ahol a demokratikus ellenzék jelöltjeinek egyértelműen jó esélye van nyerni, a MoMa nem állít külön jelöltet.
Ez már valami.

Azért valljuk meg, van abban valami finoman gyomorforgató, amikor a balliberált gátlástalanság a kitartással párosul. Amikor egy nulla tényezővel rendelkező, tagság nélküli pártszerűség akarja fújni a passzátszelet, amikor az ezerszer levitézlett globalista marionett figura azt hiszi, hogy ő újra életre kellhet.

Tényleg kíváncsi lennék, hogy vajon mi járhat Bokros fejében. Vajon mit gondolhat, vajon mire számít? Annyira ő sem lehet hülye, hogy egy pillanatig is elhiggye, hogy bármi esélye is lehet. Még az induláshoz szükséges ajánlások összegyűjtése is necces, nemhogy maga a választás. Akkor meg mi értelme van megint komplett idiótát csinálni magából?

Ennyire fontos lenne a reflektorfény? Ennyire fontos bent lenni bizonyos időközönként a hírekben?

Előbb-utóbb majd biztos kiderül, hogy megannyi pofára esés után mi hajtja még mindig ezt a szerencsétlent. Addig is mehet a cirkusz, feszüljenek a zsinórok.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »