Nem úszta meg a pucéran úszkálást egy komáromi férfi

Nem úszta meg a pucéran úszkálást egy komáromi férfi

A közerkölcs megsértése miatt fegyelmeztek meg egy helyi lakost március 21-én a komáromi városi rendőrök. Lakossági bejelentés alapján jelentek meg a Vág folyó partján, ahol egy középkorú férfi éppen meztelenül szelfizgetett, s egy járókelő tájékoztatása szerint korábban úszott is egy jót a folyóban. Nos, a történteket sem úszta meg pénzbírság és egy alapos fejmosás nélkül!

„Egy helyi polgár értesített minket arról, hogy egy férfi meztelenre vetkőzött a Vág-parton. Természetesen, a kollégáim azonnal kimentek a helyszínre, s az önmagát fotózgató illetőt felszólították, haladéktalanul öltözzön fel. Az igazoltatása során kiderült, egy 1969-es születésű, komáromi lakos élvezte ilyen szokatlan módon a tavasz első, nem túl meleg napját. A hatáskörünk nem terjed ki az elmeállapota vizsgálatára, de közerkölcs megsértése miatt annak ellenére pénzbírsággal sújtottuk, hogy szerencsére, csak kevesen látták őt” – mondta el portálunknak Ujj Ernő, a komáromi városi rendőrség parancsnok-helyettese.

Időközben portálunkat a történtekről egy éppen arra sétálgató olvasónk is értesítette, hozzátéve, hogy a „tüzes” férfi korábban úszkált is a folyóvízben. Távolról le is fotózta a rendőri utasításra felöltöző férfit.

Hírdetés

Ennek kapcsán Ujj Ernőtől megkérdeztük, hogy a koronavírus járvány idején egyáltalán szabad-e fürödni a folyókban.

„Eddig sem a Komáromi Területi Közegészségügyi Hivataltól, sem pedig a Komáromi Járási Hivataltól nem kaptunk olyan rendeletet, amelyben megtiltották volna a szabadtéri fürdőzést. Rendeletük csupán arra vonatkozik, hogy a járvány idején legfeljebb hárman lehetnek egy-egy nyilvános helyszínen, vagyis tilos gyülekezni” – zárta tájékoztatását a parancsnok-helyettes.

Nos, mindehhez annyit fűznénk hozzá, hogy a jelenlegi vészhelyzetet senkinek sem érdemes egy alapos megfázással tetőznie, ezért maradjunk otthon, s inkább lazuljunk a fürdőhabbal teli kádban. Otthon ezt ruha nélkül is megtehetjük, ám közterületen mindig tilos!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »