Nem tűnnek első(her)bálozóknak: drogos cigányok lepték el Miskolcot

Nem tűnnek első(her)bálozóknak: drogos cigányok lepték el Miskolcot

Megdöbbentő felvételek kerülnek fel a közösségi oldalakra: gyakorlatilag ellepték Miskolcot az öntudatlan drogosok – írja a rasszista-fasizmussal nem igazán vádolható RTL Klubra hivatkozva a Blikk. Ugyan a riportban végig "hátrányos helyzetű" fiatalokról van szó, de a kereskedelmi kanális túl őszinte kamerája megbukna a Facebook és a YouTube "gyűlöletbeszéd-szűrőjén".

A házak előtt, játszóterek közelében, vagy épp a villamosmegállóban – gyakorlatilag nehéz olyan helyet találni Miskolc egyik városrészében, ahol ne botlana az ember nem csak este, de fényes nappal is öntudatlan, zombiként viselkedő drogos cigányokba. A kábítószerfüggők nem ismeretlenek az ott lakók számára: évek óta probléma, hogy tanyát vertek maguknak a környéken. Szerencsére eddig senkit nem bántottak, de tartanak tőlük, főleg most, hogy így megugrott a számuk. A helyiek szerint főleg a parkokban, a fás-bokros részeknél lézengenek.

A szakember szerint az érintettek minden bizonnyal a herbál, kristály és dizájnerdrogok bűvöletében élnek, amelyekre nagyon könnyen rá lehet szokni. Főleg a "hátrányos helyzetű fiatalok" között népszerűek, hiszen olcsók és könnyen beszerezhetőek. Gyakori a családi szerhasználat is, pedig kifejezetten veszélyes drogokról van szó, sokszor maga a függő sem tudja, mit ad be magának: "Nem tudja, hogy mi van benne, nem tudja, hogy milyen hatása lesz, ugyanazon a néven akár más hatóanyagú szerek is forgalomba kerülhetnek" – mondta a Miskolci Drogambulancia vezetője, Juhászné Ceglédi Tünde.

A Miskolci Drogambulancia vezetője szó szerint úgy volt kénytelen fogalmazni:

"…most már ezeknél a… hát, úgy mondom, hogy hátrányos helyzetű csoportoknál, ott nagyon gyakori a családi felhasználás is."

Hírdetés

https://rtl.hu/embed/1384573

Az RTL Klub Híradója felkereste a Miskolci Önkormányzatot is az üggyel kapcsolatban, akik azt ígérték, jövő héten válaszolnak a kérdéseikre.

A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

Tisztul a kép: Miskolcon is közös polgármester-jelöltet állít a Jobbik a hazaáruló baloldallal

Gyöngyösi nem a cigánybűnözés miatt emelte fel a szavát Miskolcon, inkább az ország EU-ból való kivezetésétől rettegett

A félrekommunikált zsidó, fing a bálteremben – saját párttársa írta a legtalálóbb jellemzést Jakab Péterről

A "függetlenek" álarca

Szégyellik szövetségeseik logóját: álruhában indulnak a választáson az egyesült ballibek

Függőség és haszon: a zsidó kapzsiság esettanulmánya


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »