Nem tudtak jól aludni a buzik és a zsidók az Amerikában árusított horogkeresztes matracon

A nagy-britanniai The Jewish Chronicle szerkesztősége hívta fel a figyelmet arra, hogy a MILILY nevű amerikai gyártó egyik vásárlója Twitter-oldalán sérelmezte az új, több mint egymillió forint körüli áron beszerzett matraca mintázatát, írja a Neokohn.

"Az emlékezőhabos technikával készített – eredetileg a NASA által kifejlesztett –, hideghab alapú matracokra terebélyes náci szimbólum került, zsidó kuncsaftok számára nem feltétlenül a legnyugodtabb álmokat biztosító jelleggel…" – írja a zsidó lap.

"A MILILY bocsánatot kér a zsidó közösségtől és minden olyan csoporttól, amelyet megbántott a horogkeresztre emlékeztető szabásminta, amelyet nem szándékosan varrtunk az Amerikában értékesített Fusion Supreme matracokra" – fogalmazott a cég hivatalos közleményében.

Hírdetés

Az eset után a cég azonnal új mintával látta el a minden extrával együtt 2999 dollárért kínált termékét, és visszaváltásra várja azokat a már értékesített matracait is, amelyek a horogkeresztes mintázattal kerültek a vevőkhöz.

@certipurus we just got one of your mattresses and there are SWASTIKAS all over it! @JewishJournal @JewishChron pic.twitter.com/qMkQ2B7beF

— Nate BLM Pro Choice Pro Gay 😷✊🏿🏳️‍🌈👶🔫 (@atxdogdad) October 19, 2020


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek