Nem tudták a belgák, hogy Szalai ilyen jó

Juhászt ismerték, Dzsudzsák bal lábáról is hallottak a belga újságírók, de fogalmuk nem volt arról, hogy Szalai milyen jó.

Nem csak a magyarokat, a belgákat is meglepte a magyar válogatott Eb-szereplése. A belga edzésen beszédbe elegyedtünk Rudy Nuyens-szel, a Het Laatste Nieuws szakírójával. A kolléga teljesen tisztában van a magyar válogatott erényeivel, ismeri a játékosokat, a húzóembereket szívesen mondott pár mondatot.

Hírdetés

„Elképesztő, hogy Király Gábor még mindig tagja a magyar válogatottnak. Emlékszem rá a Bundesligából. Még játszott a mi kapitányunk Marc Wilmots ellen. Juhász Roland éveken keresztül volt az Anderlecht oszlopa. Ha jól tudom, nem is kerülhetett volna be a kezdőcsapatba, ha nincs az a súlyos sérülés (Fiola Attila – a szerk.) az első mérkőzésükön. Hallottunk Dzsudzsák Balázs bal lábáról, láttuk, hogy milyen szabadrúgásokra képes. Na, de hogy Szalai ilyen jó? Ezt eddig nem tudtuk…!” – mondta Rudy Nuyens.

A szakíró kérdésünkre elmondta, hogy Kevin de Bruyne jelenleg a legjobb belga futballista, Eden Hazard meg sem közelíti az ő szintjét. „A Manchester City játékosa világklasszis, rá nagyon kell figyelniük!” – közölte Nuyens.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »