Nem tud leállni: Belize-ben is sikkasztani kezdett Bróker Marcsi, ez lett a veszte

Nem tud leállni: Belize-ben is sikkasztani kezdett Bróker Marcsi, ez lett a veszte

A belize-i hatóságokat nem érdekelte a nemzetközi elfogatóparancs – egészen addig, míg Marcsi nem kezdett náluk is ügyeskedésbe.

Több mint másfél év bujkálás után fogták el a Bróker Marcsiként híressé vált Dobrai Sándornét egy közép-amerikai turistaparadicsomban, tegnap már haza is hozták Magyarországra.

A Blikk értesülései szerint a helyi hatóságok korábban is tudtak a nemzetközi elfogatóparancsról, de nem érdekelte őket. Nem is véletlen, hogy Marcsi ezt az országot választotta: Magyarország és Belize között nincs kiadatási egyezmény.

A Kun-Mediátor Kft. tízmilliárdokat lenyúló ügyvezetőjéről azonban kiderült: azért vették őrizetbe múlt szerdán, mert Belize-ben is sikkasztásba fogott.

Hírdetés

Ekkor azonnal lecsaptak rá és már ki is adták a magyar hatóságoknak.

A bulvárlap úgy tudja, Bróker Marcsi az elsikkasztott 20 milliárdból mindössze 4-5 milliót tudott magával vinni a meneküléskor, ezért szűkös anyagi körülmények között élt kint egy bérelt apartmanban.

Akadt egy rejtélyes támogatója is, aki havonta küldött neki pénzt, amit egy belize-i ügyvédi irodában tudott felvenni.

Pár hónapja viszont ez a forrás elapadt, ezért a nő a turistaparadicsomban is megpróbált a Kun-Mediátornál megismert módszerrel pénzt szerezni, de hamar lebukott.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »