Nem történt nemi erőszak a soroksári futónővel szemben

Nem történt nemi erőszak a soroksári futónővel szemben

A gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje áttanulmányozta a brutálisan meggyilkolt futónő, Krisztina ügyében született aktákat, és ez alapján kiderült: az igazságügyi orvosszakértő szerint a támadó nem erőszakolta meg áldozatát – írja Lichy József ügyvédre hivatkozva a Blikk. A jogi szakember szerint ez a tény rengeteg kérdést felvet az üggyel kapcsolatban. Eddig ugyanis az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, így azonban ez a továbbiakban már nem igaz – nyilatkozta a bulvárlapnak Lichy.

A lap úgy tudja, az édesanya holttestén több helyen is megtalálták az elkövető vérét és izzadságát. Ondót azonban nem ott, hanem az áldozat egy személyes holmiján találtak. Gyilkosa Krisztinát lemeztelenítette, ruhái a mai napig nem kerültek elő. Mobiltelefonját öt év után egy börtönletétben találták meg a nyomozók.

Hírdetés

Krisztinát 2013 őszén gyilkolták meg, amikor Soroksáron futni ment. A gyanúsítottat, R. Szilvesztert sorozatos betörések miatt elítélték. A gyilkosság elkövetésekor is börtönben kellett volna ülnie, ezért – mivel nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe – körözést adtak ki ellene.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »