Nem tetszik a zsidóknak, hogy a német KFC kényeztetést javasolt kristályéjszakás megemlékezés gyanánt

"A német rántottcsirke-rajongók megdöbbenve kaptak értesítést a telefonjukra a Kentucky Fried Chicken (KFC) németországi kirendeltségétől, amely arra biztatta őket, hogy kényeztessék magukat szerdán, az 1938-as kristályéjszakai pogrom évfordulójára való megemlékezéskor" – írja a Neokohn. Valószínűleg a németországi "kiirtott" zsidókra gondoltak, a normálisabb németek ugyanis aligha döbbentek meg, legfeljebb egy jót nevettek rajta.

"Megemlékezés a Reichspogromnachtról (a Kristallnacht, azaz Kristályéjszaka másik neve németül) – Kényeztesse magát a ropogós csirkével még ízletesebb sajttal! Most a KFC-ben!" – állt a vásárlók telefonjára küldött értesítésben.

Wie daneben kann man eigentlich sein an #Reichspogromnacht, @KFCDeutschland (@kfc )?! Schämt euch! https://t.co/nJvE15Nn0X

— Dalia Grinfeld (@DaliaGrinfeld) November 9, 2022

Hírdetés

Majdnem egy órával később a vállalat egy újabb értesítést küldött, amelyben bocsánatot kért a "rendszerünkben történt hiba" miatt.

"A rendszerünkben történt hiba miatt helytelen és nem megfelelő üzenetet küldtünk az alkalmazásunkon keresztül. Nagyon sajnáljuk ezt, azonnal ellenőrizzük a belső folyamatainkat, hogy ez ne fordulhasson elő újra. Elnézést kérünk a hibáért" – írta a cég.

Dalia Grinfeld, a Rágalmazásellenes Liga (ADL) európai ügyekért felelős társigazgatója felháborodását fejezte ki az értesítés miatt, a következő tweetet írva:

Mekkorát lehet hibázni a Kristályéjszakán @KFCDeutschland. Szégyelljétek magatokat!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »