Nem találják a köztévé megvert híradósának támadóját

Felfüggesztette a nyomozást a rendőrség Borsa Miklós, az MTVA hírolvasójának bántalmazása ügyében – írja a Napi Gazdaság.

Nem találtak és nem is hallgattak ki gyanúsítottat Borsa Miklós köztévés hírolvasó megtámadásának ügyében – mondta a lapnak Frankó Marianna, a Veszprém megyei kapitányság sajtóreferense. Hozzátette, hogy a garázdaság miatt április 16-án indult eljárást július 3-án függesztették fel, mert az adatgyűjtés után az ismeretlen tettes ellen zajló nyomozás nem hozott eredményt.

Hírdetés

A garázdaság bűncselekmény elévülési ideje öt év, a nyomozás ennyi ideig folytatható, és ha a rendőrség látókörébe kerül egy gyanúsított, tovább vizsgálják a történteket – közölte a sajtóreferens.

Borsa Miklóst április 14-én támadták meg Balatonfüreden, azt követően, hogy egy helyi étteremben vacsorázott. A vendéglőből távozva a Tagore sétányon indult el hazafelé, amikor egy ismeretlen férfi odalépett elé és megütötte. A támadó előbb megkérdezte Borsa Miklóstól, ő mondja-e a híreket, majd rárontott, és azt ordította neki: "most hazudj!"

(NG – HVG)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »