Nem örülnek a rajvédők, ha hazafiak próbálnak megemlékezni Szögi Lajosról és hazánk egyik legnagyobb problémájáról

Nem örülnek a rajvédők, ha hazafiak próbálnak megemlékezni Szögi Lajosról és hazánk egyik legnagyobb problémájáról

Olaszliszkára bejutni sem volt egyszerű miattuk, a buszt és a résztvevőket egyaránt alaposan átvizsgálták – derült ki helyszíni tudósítónk tájékoztatásából a kezdet nehézsége. Ha cigánybűnözést ennyire komolyan vennék, akkor arányosan tankok kellenének nekik… /Frissülő cikk./

Megkezdődhetett a rendezvény, egyelőre a szónokolni lehet.

Pasztorniczky István, a rendezvény szervezője, a Mi Hazánk országgyűlésiképviselő-jelöltje a térségben emlékeztetett: magukból kivetkőzött nem magyarok követték el a gaztettet. Egyikük „öljétek meg a magyart” kiáltással ütötte Szögi Lajost. 

A nem magyarok gyáván, aljasul támadták meg Szögit a gyermekei szeme láttára. 

László Attila MÖM-vezető beszédének kivonata:

Az elmúlt években sorozatban történnek a magyarság ellen irányuló lincselések, gyilkosságok. Nincs kivétel, az ország minden egyes megyéjében felütötte a fejét az etnikai terrorizmus.

Hírdetés

Pontosan ezért fogtunk újra össze a nemzeti szervezetekkel, hogy élére álljunk a magyarság önvédelmi összefogásának. 
Őseink dicső múltja és az áldozatok emléke erre kötelez bennünket.

Jelenleg a biztonságérzet megteremtésében az állampolgárok részvétele már nem nélkülözhető.

Harcolunk, mert bennünk ég a hazaszeretet lángja és mélyen bennünk ég Szögi Lajos emléke is. Szögi Lajos emlékhelyénél ismét megfogadom, hogy amíg élek, harcolni fogok az országért.

Pakusza Zoltán, Mi Hazánk-elnök beszédének kivonata:

A gyilkosságot követően nem történtek intézkedések, hogy az etnikai bűnözést felszámolják.

Számos településen mára már a magyar állam megszűnt létezni. Amíg nincs közbiztonság, nem számolják fel a no-go zónákat, addig csinálhat a kormány bármilyen vidékfejlesztést, a települések élhetetlenek lesznek.

Sem a balliberális tömbben, sem a Fideszben nincs meg az akarat a változtatásra, mert a gazdáik egyszerűen nem engedik meg nekik.

Mind a balliberálisok, mind a Fidesz nagy létszámú, szállítható szavazóbázist lát a cigányságban. Vagy felszámolják a no-go zónákat, vagy a no-go zónák számolják fel a vidéket.

Tyirityán Zsolt-Betyársereg vezető:

„Ma Magyarországon az etnikai probléma az egész országot lefedi. A probléma megállítható, ha összefogunk. Magyarok vagyok, nem vagyunk áldozatok és prédák. Vágjuk a pofájukba a jelszót: Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!”

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Betiltotta a rendőrség a Mi Hazánk olaszliszkai felvonulását, csak statikus megemlékezést engedélyezett


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »