NEM OLVASTA…

NEM OLVASTA…

„TART MÉG A JOBBIK ETIKAI VIZSGÁLATA

STAUDT GÁBOR NEM HALLOTT A VESZPRÉMI KRITIKÁRÓL

Legkorábban pár nap múlva zárulhat le a Jobbik vecsési szervezete ellen indított etikai vizsgálat – mondta lapunk megkeresésére Staudt Gábor, a párt frakcióvezető-helyettese. Az etikai eljárást Vona Gábor, a párt elnöke kezdeményezte, mivel a vecsési Jobbik élesen bírálta, hogy a párt vezetői levélben üdvözölték a magyarországi zsidóságot hanuka alkalmából. A vidéki szervezet közösségi oldalán azt írta: „A vecsési Jobbik nem üdvözli a zsidóságot a hanuka (vagy mi a f…sz) alkalmából! Ha valakinek mégis ilyen eszement ötlete támadna, attól szervezetünk elhatárolódik!” Vona Gábor pártelnök ezután jelentette be, hogy eljárást kezdeményez a vecsésiekkel szemben. A helyi szervezet erre úgy reagált, hogy állnak az etikai vizsgálat elé.

Emlékezetes, a Jobbik levele Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőjének nemtetszését is kiváltotta. A vezető rabbi válaszként azt írta: meglepte és zavarba is hozta a levél. „Az önök pártja ugyanis számtalanszor tanúbizonyságot tett arról, hogy a hazai zsidó közösség tagjait nem tekintik a magyar nemzet egyenlő elbírálást érdemlő tagjainak” – fogalmazott Köves. Felidézte Gyöngyösi Márton parlamenti felszólalását – a politikus nyilvántartást szeretett volna a zsidó származású országgyűlési képviselőkről –, és említést tett Vona beszédéről, amikor azt mondta, hogy a zsidóság világuralomra tör.

Több helyi alapszervezetnek sem tetszik a pártvezetés levele, amelyet hanuka alkalmából írt.

Hírdetés

A Jobbiknál nem a vecsési szervezet az egyetlen, ahol erős nemtetszésüket fejezték ki Vona hanukaüzenete miatt. Mint arról lapunk is beszámolt, Orbán Imre, a Jobbik Veszprém megyei közgyűlésének képviselője közösségi oldalán olvasott be Vona Gábornak. „Nem tudod, ki akart 10 ezer iráni gárdistát hozni szavazatszámlálónak? Nem emlékszel rá, hogy ki küldte Izraelbe Bethlen János műsorvezetőt? Nem tudod, ki írta Ilan Mornak, hogy soha nem lesz Izrael kutyája? Mit kockáztattál akkor?” – kérdezi a Facebookon Orbán Imre, aki meg is válaszolja a kérdést: „Semmit.” Mint írja: ők, a követők, ellenben feláldozták az egzisztenciájukat, amikor jobbikosok és gárdisták lettek. Szerettük volna megtudni, mit szól a Jobbik az újabb kritikához, Staudt Gábor azonban azt mondta, nem olvasta Orbán Imre véleményét.” (Magyar Idők)

Orbán Imre kérdései amúgy felettébb helyénvalóak, mármint ami mindebből Vonára vonatkozik. Mert ugyan vajon, tényleg, mit is kockáztatott ez a küldött, nyomorult szarember, ez az ócska ripacs, ez a pitiáner gazfickó? Valóban: semmit. Hiszen ez volt a dolga.

Szabó Albert, Bácsfi Diána, Vona Gábor – ugyanaz a sor, ugyanaz a küldetés, ugyanaz a színvonal. Csak Vonával több a terv. Ő a kötelező, diktált, nagyon radikális antiszemitizmus után nem tűnt el, hanem átvezényelték az ATV-be meg a Hír TV-be szemöldököt szedni, vizslát simogatni, baloldal valagát kinyalni.

Csak közben néhány százezer tisztességes, megtévesztett magyar ember tényleg rátette az életét erre az egészre.

Az ő nevükben teszi fel kérdéseit Orbán Imre.

És remélem, egyszer majd rá is fogják kényszeríteni a Vona- meg Staudt-féle rohadékokat, hogy olvassák el a kérdéseket. És még inkább arra, hogy válaszoljanak is rájuk!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »