Nem nyafogni kell, hanem rendet teremteni!

A Soros-hálózat a tőle már jól ismert erőszakos eszközöket veti be, és csak ürügyet keresett ahhoz, hogy politikai balhét csináljon és megrendelésre rossz hírét keltse Magyarországnak – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója, az MTI tudósítása szerint.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: nekik egy a lényeg, a balhé és a provokáció, semmit sem tisztelnek, számukra semmi sem szent. „Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket” – értékelt.

Hírdetés

Hidvéghi Balázs szerint ezeken a tüntetéseken ugyanaz az ezer-ezerötszáz ember vesz részt, akiket a Soros-hálózat korábbi politikai rendezvényein már láthattak. Rámutatott, a csütörtöki tüntetés egyik szervezője Pósfai István volt, aki a Soros-egyetem melletti demonstrációkat is szervezte, de olyan ismert aktivistákat is láthattak a rendbontók között, mint Gulyás Márton vagy Fekete-Győr András. Sőt, az is kiderült, hogy „külföldi Soros-zsoldosok” is vannak a randalírozók között. Hangsúlyozta, a törvényeket mindenkinek be kell tartani, de ők nem tartják be, és nem tisztelik a közös értékeinket sem, ezért alkalmaznak fizikai erőszakot és ezért skandálták azt, hogy „ég a fenyő, ég a rendőr”.

Kijelentette, a magyarok nem kérnek ebből, minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt. Szerinte az emberek elutasítják azt, hogy „magukból kivetkőzött Soros-aktivisták” fel akarják gyújtani az ország karácsonyfáját, és hogy összetörik azokat a szánkókat, amelyeket szegény gyerekek kaptak volna meg karácsonyi ajándékként. Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából – nyomatékosította.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »