Nem mindennapi! Nógrádi György közkedvelt biztonságpolitikai szakértő a szójatermelőknek is elmondta

Boldogok a szójatermelők, mert a telt házas szója roadshow-n több mint egy órán keresztül tartott előadást számukra Nógrádi György, a Nemzet és az állami hírtévé közkedvelt biztonságpolitikai szakértője.

Nógrádi a szójatermelőknek aktuális külpolitikai kérdésekről beszélt, amiből nyilván van elég, hiszen Európát ellepik a bevándorlók, „Német”ország romokban, a megoldás egyedül a Trump-Putyin paktumban, és persze az Orbán-kormány erélyes migráns-politikájában rejlik, utóbbit pedig egész Európa másolja – legalábbis az értelmesebbik fele.

Nógrádi „mondta a biztonságpolitikai szakértő” György felügyeli a sámándob hazahozatalát

Ha pedig így van, akkor nem maradhat fontos feladat nélkül a 2018-as kampány előtt sem – akkor majd bizonyára elmondja, hogy a terroristákat egyedül a Fidesz tudja megfékezni, de ez még a jövő zenéje!

Hírdetés

Reméljük Nógrádi György is jó szájízzel emlékszik vissza a szója roadshow sárvári állomására, hiszen a termelés felfutására számítanak a gazdálkodók: 80-100 ezer hektáron szeretnének szóját elvetni. Egyébként hazánk takarmányfelhasználása döntően a szója alapanyagra épül. azonban nem termelünk eleget, így nagy mennyiségben importálunk génmódosított növényeket, és etetjük fel azokat a haszonállatainkkal. (Ez persze az Orbán-kormány egy másik hazugsága, ugyanis a GMO-moratórium mindössze a termesztésre vonatkozik).

Reméljük, az erőszakos hordák még véletlenül sem tapossák le az új magyarországi ültetvényeket!

Az Agrofórum beszámolója:


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »