„Nem leszek ilyen őszinte, ez kész kínzás”

„Nem leszek ilyen őszinte, ez kész kínzás”

Őszinte akart lenni rajongóival, ahogy eddig is tette a fiatal amerikai énekesnő, Halsey, így megosztott egy képet a nőgyógyászati műtétje után, ám többen annyira gusztustalan, rosszindulatú megjegyzésekkel bombázták, hogy teljesen megbánta, hogy ennyire személyes dolgot tett fel magáról az Instagram-profiljára, amelyet egyébként jelenleg 3,7 millióan követnek (míg Facebook-profilját 1,7 millióan).

Az énekesnőt a nők 6-10 százalékánál előforduló endometriózissal műtötték: a normálisan csak a méh belső felszínén jelen lévő nyálkahártya a méh üregén kívül is megtalálható és többek között komoly, visszatérő kismedencei fájdalommal jár.

 halsey (@iamhalsey) által közzétett fénykép, 2017. Jan 6., 18:21 PST

(Ezt az ominózus posztot sikerült betalálniuk a trolloknak – a szerk.)

Mint a 22 éves fiatal a brit közszolgálati BBC-nek leszögezte: nem mimóza lelkű ő, s nem szalad el a kritika elől, eddig is bírta a sok gúnyolódást, heccelést, és a sokszor a névtelenség mögé bújó, piszkálódó hozzászólásokat, de van egy határ, s ez a barbár, állatias, végletekig ocsmány hangnem maga a kínzás.

Hírdetés

A téma, a névtelenség mögé burkolózó zsigeri rosszindulat, a trollkodás az internet kezdete óta komoly kérdés: mennyire engedjen bárki is betekintést a magánéletébe, illetve, ha így tesz, akkor ezekhez egyáltalán lehessen-e hozzászólni a rajongóknak, vagy sem.

Akárhányszor megosztok valami személyeset, mindig ott bujkál bennem a kétség, hogy azonnal visszaszívjam az egészet

Halsey – mint mondta – soha nem akarta minden belső dolgát kiadni, nem szeretett volna már-már magamutogatóan kitárulkozni, de nagyon elzárkózni sem, mint ahogy utóbbit sok kedvenc zenésze teszi, ám a jövőben meggondolja, mit és hogyan érdemes megosztani a nagyközönséggel. Az biztos, fogalmazott, hogy a jövőben nem lesz ennyire nyitott.

Korábban amúgy azt vallotta, hogy őszinte kell legyen a rajongóival, követőivel, így például arról is beszélt, posztolt, hogy koraszülött gyerekként látta meg a napvilágot, illetve komoly depressziójával is küzdenie kell.

Az énekesnő a napokban jelentette meg új dalát. A Not Affraid Anymore (Többé már nem félek) a Szürke ötven árnyalatának nemsokára érkező folytatásának betétdala lesz. A filmet Magyarországon február 9-től vetítik, s attól függetlenül, hogy ki, mit gondol az ominózus erotikus ságáról, a dal önmagában több, mint szuggesztív.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelenik meg. A megjelenés időpontja: 2017. 01. 18.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »