Nem lesz atomrabszolga

Nem lesz atomrabszolga

Magyarországnak szinte korlátlan mennyiségben áll rendelkezésére geotermikus energia.

„Orbán Viktor felesküdött arra, hogy a magyar embereket fogja szolgálni. Ehelyett még a legelemibb téren is kiszolgáltatta őket az őrült orosz diktátornak, Putyinnak. Minket, magyarokat függőségbe kényszerített: függünk az orosz földgáztól és Paks 2-t is Putyin kezére játszotta a kormány. Ne higgyünk a hazug propagandának, ennek nem kellene így lennie!

Magyarországnak szinte korlátlan mennyiségben áll rendelkezésére geotermikus energia. Ez egy olyan környezetkímélő energiaforrás, amelynek a segítségével teljes háztömböket lehet felfűteni. Ráadásul ennek kihasználásához magyar vállalkozások saját technológiát fejlesztettek ki, és már létre is hoztak működőképes, modellértékű rendszereket.

Hírdetés

Orbán Viktor, a szovjeteket hazaküldő lánglelkű fiatalból, egy kivénhedt, elvakult Putyin-hívővé vált, aki figyelmen kívül hagyja a magyar természeti kincseket és tudást. Így nem támogatja a nemzeti kormány a nemzeti vállalkozásokat.

Mindezt miért? Hogy legyen egy hangzatos, de hazug kampány szlogenje, mint a rezsicsökkentés? Megérte eladni a jövőnket Paks 2-vel Oroszországnak úgy, hogy közben van egy igazi nemzeti megoldásunk az energiafüggőségre?”

Fekete-Győr András: Vessünk véget a gáz- és atomrabszolgaságnak!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »