Nem lehetett cigizni a sörözőben, ezért széklábakkal verték össze a többi vendéget

Nem lehetett cigizni a sörözőben, ezért széklábakkal verték össze a többi vendéget

Az ózdi illetőségű négyfős csapat betért egy móri sörözőbe ahol dohányozni kezdetek. Erre azonban már évek óta nincs lehetőség, erre a pultos fel is hívta a társaság figyelmét. Akik azonban ezt nehezen tudták megemészteni, ezért sörösüvegekkel, széklábakkal és baseballütővel végigverték a söröző vendégeit. Most csoportosan elkövetett garázdaság miatt folyik ellenük büntetőeljárás.

Hírdetés

A vidám társaság vasárnap hajnalban Móron, egy Deák Ferenc utcai vendéglátó egységben keveredtek szóváltásba az ott tartózkodókkal, miután a pultos cigarettájuk eloltására szólította fel őket. A 34 éves V. Gyula és társai sérelmezték a pultos kérését, ezért széklábbal, baseballütővel és sörösüveggel támadtak rá válogatás nélkül több személyre, majd elmenekültek a helyszínről. Az elkövetők hat főnek okoztak sérülést – írja a police.hu.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszín közelében elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol mindegyiküket gyanúsítottként hallgatták ki.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »