Nem lehet a Petőfi-ügyet a szőnyeg alá söpörni – Kubínyi Tamás felhívása

Szeretve Tisztelt Magyar Testvérünk!

A rendszerváltás negyed évszázadával párhuzamosan fut egy történet, amely az államadósság felszorzása,  a  privatizációs  országrablás,  a  NATO-  és  EU-csatlakozásban  beteljesült  teljes önfeladás, a devizauzsora és a történelemben soha nem látott méretű kivándorlás összes ismertetőjegyét magában foglalja egyetlen fogalomban: Petőfi! Legnagyobb költőnk tanított meg bennünket a szabadság, a haza és a nemzet szeretetére, és ma sem lehet jobban szeretni a hazát és az igazságot mint ahogy Ő szerette. Petőfit életében számtalan legenda vette körül, a szabadságharc bukása után pedig számos helyen vélték felfedezni bujdosóként az ország különböző helyein rejtőzködve. Ismert az a történet is, amely a levert magyar lázadók száműzetéséről, szibériai fogságáról szól. Mindezekről egyre több tény, adat és bizonyíték kerül napvilágra, és eljött az idő, amikor a feltételezésnek és a bizonyosságnak el kell válnia egymástól.

Morvai Ferenc gazdasági vállalkozásokban  szerzett  tapasztalata  és kitartása  kellett  ahhoz,  hogy  a  szibériai  történet nemzetközi megmérettetés  alá  kerüljön,  és  immáron  elkészültek  a tanulmányok,  melyekkel szemben tudományos érvek a Magyar Tudományos Akadémia részéről mindeddig nem hangzottak el, még a genetikai kontrollvizsgálatokhoz szükséges sírfelnyitást sem engedélyezték. Itt az idő az érvek és ellenérvek összevetésére, mert immáron nem lehet a Petőfi-ügyet a szőnyeg alá söpörni. Miután a totális médiaterror a teljes elhallgatást és a nevetségessé tételt választotta a KGB jól ismert receptje szerint, az alternatív média vállalta fel a magyar igazságot, melynek megismeréséhez mindenkinek joga van.

Az Álmos Király Televízióban  www.kubinyitamas.hu 12 részes sorozat indul ÁKTV Petőfi címmel a kérdéskör bemutatására, melynek első része megtekinthető az alábbi fájlra kattintva:

A műsorok munkanapokon este 7-8 óra között élőben nézhetőek a www.kubinyitamas.hu oldalon, és mindazokon a honlapokon, amelyek a következő napokban csatlakoznak hozzánk. Kérlek benneteket, juttassátok el ezt a műsort mindazokhoz, akikben él még a magyar szellem csírája. Ha csak egyetlen százaléknyi esély lenne arra, hogy Petőfi Sándort találták meg Barguzinban, a magyar államnak akkor is  mindent meg  kellett volna tennie az  igazság érdekében, ezzel szemben az arányok fordítottak, miközben a hatalom közömbössége, cinikussága és rosszakarata végtelen.

Hírdetés

Minden igaz magyar honfitársamat kérem együttműködésre, mert ebben az ügyben senki nem lehet közömbös. A Magyar Haza elvész, ha nem kerülnek többségbe azok, akikben él Petőfi szelleme. A jelenlegi és háborút követő minden korábbi hatalom Petőfivel együtt a magyar szabadságot is eltiporta, kijelölve ezzel a frontvonalat mindannyiunk számára. Csatlakozzatok a nemzeti ügyhöz, jelentkezzetek az [email protected] címen annak érdekében, hogy megküldhessük azt a képernyő beágyazási kódot, amelyen keresztül az ÁKTV PETŐFI című műsort élő egyenes adásban nézhetitek saját honlapjaitokon. A tényfeltáró műsorsorozat végén július 17-én kerül sor a kegyeleti megemlékezésre a Papp László Sportarénában, melyre magyarok ezrei jelentkeztek már a világ minden részéről. Ismerjétek meg az igazságot, mert az szabaddá tesz benneteket!

Az Álmos Király Televízió azoknak a honlapoknak engedélyezi képernyője beágyazását, amelyek működtetői bíznak a magyar feltámadásban, és tenni is hajlandóak érte. Vegyetek részt a műsorban, jelentkezzetek be a Kubinyi001 Skype-címen és élőben fejtsétek ki gondolataitokat. Várjuk azon honfitársaink jelentkezését is, akiknek kételyeik vannak, vagy éppen ellenzik a Petőfi üggyel való törődést, mert meggyőződésünk, hogy mindenkinek joga van saját meggyőződéséhez, de ahhoz is, hogy megismerje az igazságot.

A Jóisten áldjon meg minden igaz jó magyar embert!

Kubínyi Tamás

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Felhívás, Publicisztika, Videó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »