Nem jöttünk mi MAGyarok sehonnan- Itt voltunk amióta világ a világ

Nem jöttünk mi MAGyarok sehonnan- Itt voltunk amióta világ a világ

….. mindenkinek van egy álláspontja. Van kinek információkból , van kinek belső megérzésből, belső sugallatok mentén alakul ki, van kinek az információk a belső vezetés és az életszerűség EGYüttálásából áll össze az egész … az EGYséges kép, EGYmást IGAZolva.
Születésem óta lázas IZgalommal tölt el a történelmünk a MAGyar nyelvünk a meséink , regéink , hagyományaink, népi kultúrKINCSÜNK a népművészet / néprajz /, a népi hitvallás a természet …. a nép bölcselet ….. a mindent átszövő Boldogasszony ANYÁNK irántiLELKEsedésünk kutatása . Meghatározója volt és ma is az életemnek … , mint EGY utat , iránymutatást kiJELölve , amit a szív vezet.

Visz a szív ….. Tudom FENN KÖLTen hangzik, de már tudom azért, mert FENN KÖLT … FENN született.

A feladat manifesztálja a létezést …. A FEL ADAThoz hozzuk MAGunkban a készségeket … a TEHETséget … KÉPességet …. az életfeladathoz kapjuk meg az égi támogatást. Egy hatalmas ADAThalmazt …

Úgy alakult az életem, hogy ezen dolgokat a maga életszerűségében éltem, csinyáltam, erre terelt a gondviselőm , nem egy könnyű életutat kijelölve …… / már tudom, hogy miért / Nem csak innen onnan jövő információim vannak róla, hanem egy élet megtapasztalása, megélése ….. Nem fogom felsorolni, hogy mi mindent csinyáltam életemben, mert igen hosszú lajstrom lenne …. A tudás, akkor válik tudássá, ha az ÉLETSZERŰ ….. , ha műveljük ….. , ha van életszerű visszaIGAZolása ….

… és mi az amit tudok, ilyen hosszas felvezetés után ?
Azt tudom, hogy nem jöttünk mi MAGyarok sehonnan …
Itt voltunk amióta világ a világ …. Ezért a kozmikus tudásunk, ezért a Teremtéssel EGYidős kozmikus MAGyar ANYAnyelvünk …. Ezért JELenik meg az ÉLET minden rezdülésében … szegmensében az őstudás …….
Hogy hol őriztük meg a MAGyar ANYAnyelvünket, hol őriztük meg ezt a kozmikus tudást ? ITT az ANYAföldünkön az ANYAországunkban az ANYAtermészetben. Itt a Kárpát-medencében !!!! Nem az Ázsiai végtelen pusztákon, nem örökkön bolyongó, örökkön csatázó nomád törzsek, nemzetségek, szövetségek ………………………… Nem a szkítákból termelődött ki a Magyarság … , hanem a Magyarság kiválásából a szkíta népek, akiknek egy része visszatelepült az ANYAországba, új és új arisztokráciát hozva a Magyarra.
Folyamat ránk települtek innen onnan jövő … innen onnan visszatérő népek.

Hozták magukkal az arisztokráciájukat, folyamat próbálták leuralni IstenANYÁNK MAGYARJAIT…

Hírdetés

De mivel az ősi MAGyar nyelvünket, hagyományainkat az ANYAföldből az ANYAtermészetből élő EGYSZERŰ MAGyar ember őrizte a folyamat ránk települők elmagyarosodtak, visszamagyarosodtak / részben /, így volt ez Árpádék bejövetelénél is.

Sajnos úgy a MAGyar nyelvünk, mint az ősi tudásunk ezáltal hígult. Az ősnyelvet az őstudást a tudó emberek a MAG USok – táltosok őrizték tovább ….. a tudás őrzői. A ránk települő indoeurópai elfajzott törzsek, népek üldözték a tudás őrzőit, ezért is hívta rendbe Özséb őket, hogy kifehérítse, legalizálja, megmentse a tudást … az őstudást. Ők lettek a Pálosok. Felvették Remete Szent Pál ” szentségét ” …. és világi vallások reguláit.

De, a pálosság nem egy név … a pálosság lelki – szellemi minőség !!! Azok a tudó emberek , akik nem rendeződtek a Pálos rendbe, azok továbbra is üldözésnek megtorlásnak voltak kitéve ….
Mikor a jezsuita bíboros Pázmány Péter azt mondta, hogy ” Te is Magyarország, édes hazám, a Pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani … ” , tudta, hogy mit beszél. Pontosan tudta ……

A Magyarság EGYháza az EGYben VALÓ EGYütt létezés !
A látHATÓ és LÁThatatlanban … a Mennyeknek EGYházában … a csillagos égben az ANYAgban … az agyagban …. a fehér színeinek végtelenségében a hangban .. az illatokban …. a források kristálytiszta vizében …. fűszálon csüngő harmatcseppben …. tengerként a cseppben … mezőként a virágban ….

A Magyarság mindég a teremtő világának – virágának őrzője , megtartója …. hírnöke …. árasztója volt. ITT az ANYAországból az ANYAföld medencéjéből született meg a tudás ami manifesztálta a MAGyar EMBERt ……
Fennkölt szavak ? IGEn FENN KÖLTek ….. , mert FENN KÖLTek ……

A sok sok résztudást EGYbe kéne illeszteni, mert EGYbe VALÓ !!! A szétesett részek az EGY részei …….
EGYségében EGYetemesen LÁTNI !!
A rész tudóinak nem egymás ellen hadakozni, hanem EGYbe illeszteni, ami EGYbeVALÓ …. EGYmásÉRT !
EGY SZER volt ….. volt EGY SZER EGY …..

Bernics Ferenc


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »