"Nem hülyeség a fekete furgon" – lányrablási kísérlet(ek) Szegeden

Fényes nappal ragadott meg egy fiatal lányt Szegeden két férfi, akik egy fekete furgonnak voltak. Két piaci árus sietett a segítségére, így szabadult meg tőlük. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

„Nem hülyeség a fekete furgon" – tett ki néhány napja egy szülő egy történetet a Facebookra, utalva a hetek óta keringő történetekre.

Hírdetés

Tizenhét éves lánya hétfő délután a Gábor Dénes szakközépiskolából tartott a buszmegállóba. A piaci nagycsarnok és a gyógyszertár közti parkolórésznél három férfi ment oda hozzá, és azt mondták, fekete furgonjukban olcsó ruhák vannak. – A lányom meg se állt, azt mondta, nem érdekli, de ekkor két férfi a kezénél megfogta és rángatni kezdte. Segítségért kiabált, de erre sem engedték el – írta az anyuka a bejegyzésben. Végül két piaci árus figyelt fel a kiabálásra, akik éppen zöldséges ládákat toltak, és szóltak, hogy azonnal engedjék el a lányt, vagy rendőrt hívnak. A lány így tudott tovább menni.

Az esetet az anyuka másnap elmesélte az iskolában, az igazgató tett ezek után rendőrségi feljelentést az ügyben. A rendőrök többször is kihallgatták a lányt. A Csongrád megyei Rendőr-Főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

(Délmagyar nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »