Nem hiszed el: a Népszava a Jobbik mögött

Nem hiszed el: a Népszava a Jobbik mögött

img_0359.JPGOlvasom, és még mindig nem hiszem el. A Népszava befarolt szépen a Jobbik mögé. Az úgynevezett szociáldemokrata hetilap szerint a baloldalnak össze kell fognia a Jobbikkal a Fidesz ellen. Nagyon kemény.

Nagyon erős írás jelent meg a Népszavában. Olvasod. Elolvasod még egyszer. És még mindig nem hiszed el. Gyurcsány Ferenc diplomatája szerint Vona Gábor a legesélyesebb a kormányváltásra:

„A Jobbik sokat engedett a radikalizmusából, és feltehetően sok ingadozó lát majd több fantáziát a kormányváltásra inkább esélyes Vona Gáborban, mint a szertefoszló, egységet és összefogást még mindig nem mutató baloldalban.”

Ha ez még nem lett volna elég benyalás ettől az ócska kommunistától a Jobbik elnökének, akkor itt van még egy bekezdés:

„a legfontosabb egy hiteles vezető, aki mindezeket képes személyében a választóknak bemutatni. És ebben a tekintetben van előnye a Jobbiknak, amelyik már megtalálta saját miniszterelnök-jelöltjét.”

És akkor itt van a végkonklúzió: a Fidesz ellen az ördöggel is:

„amennyiben a folyamatok nem változnak, és a baloldalon nem találnak igazi vezető egyéniséget, és a Jobbik sem tudja tovább növelni a szavazóbázisát, akkor bizony el kellene gondolkodni egy koalíció megalkotásán”

A Jobbik már annyira lejött mindenről, ami valaha a mozgalmuk lényege volt, hogy mára Gyurcsány diplomatája szólítja fel a baloldalt, hogy fogjon vele össze. Történik mindez a korábban a Közgép-hirdetéseiből élő Népszavában. Azért ez így összességében elég elgondolkodtató.

Mégis, van annál cikibb, mint amikor a Népszavában egy utolsó kommer nyalja ki az ember seggét?

P. S. Ami pedig a hitelességet illeti, nemrég ugyanitt, azaz a Népszavában – amely egykor a melósok lapja volt – a munkavállalókat segítő béremeléssel szembeni kritika is helyet kapott. A címlapon.

img_0358.PNG

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »