Nem hentergett orosz prostikkal Trump, pedig ők a legjobbak

Nem hentergett orosz prostikkal Trump, pedig ők a legjobbak

Legalábbis Vlagyimir Putyin szerint, aki a Bloomberg-nek adott interjúban kijelentette: nem hiszi, hogy a milliárdos üzletember rászorult volna a kétes élvezetekre.

„Először is, (Trump) felnőtt férfi, másodsorban sok éve foglalkozik szépségversenyekkel és a föld legcsinosabb nőivel találkozott. (…) Nehezen hiszem, hogy rohant volna egy akármilyen motelbe, hogy ott laza erkölcsű lányokkal találkozzon, bár kétség kívül a mijeink a legjobbak a világon.

Így kommentálta a Bloomberg-nek Vlagyimir Putyin orosz elnök az Egyesült Államok leendő első emberével kapcsolatos vádakat, miszerint Oroszország kompromittáló szexuális információkkal tartja sakkban az ingatlanmogult.

Hírdetés

Mint arról portálunk is beszámolt, kiszivárgott titkosszolgálati adatok szerint a milliárdos állítólag szentpétervári szexpartikban vett részt, de a szemtanúkat „elhallgattatták”.

A pikáns állítások között szerepel az is, hogy a leendő elnök több orosz prostituálttal is bizarr szexuális játékokat folytatott egy olyan moszkvai hotelszobában, ahol állítólag egyszer Barack Obama is megszállt a feleségével.

Putyin „egyértelmű kitalációnak” nevezte a vádakat, majd hozzátette:

„Azok, akik hasonló kitalációkat rendeltek meg és terjesztenek a megválasztott elnökkel kapcsolatban, rosszabbak, mint a prostituáltak, mivel nekik egyáltalán nincsenek erkölcsi gátlásaik.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »