Nem gondolták a tulajdonosok, hogy ekkora vihart kavar a 2Rule bevezetése

Nem gondolták a tulajdonosok, hogy ekkora vihart kavar a 2Rule bevezetése

A 2Rule tulajdonosai nem számítottak arra, hogy ekkora vehemenciával támadják majd az új sportszermárkájukat – erről beszélt az Origónak adott interjúban a Magyar Sportmárka Zrt. vezérigazgatója. Kővári Ágnes a portálnak elmondta, a nagy nemzetközi sportszergyártókkal kapcsolatban azt tapasztalta, hogy Magyarország nem mindig azt kapja, amit szeretne, vagy amit megérdemelne.

Magyarország őrületes mennyiségű pénzt önt a nagy külföldi gyártók kasszájába – ennek legalább egy részét érdemes volna itthon tartani

– fogalmazott. Jelenleg három NB I-es labdarúgócsapat játszik a 2Rule mezben, a Puskás Akadémia, a Haladás és a DVTK.

A termékek nagyjából harmada készül itthon – közölte a vezérigazgató, hozzátéve, hogy középtávon ez az arány 90 százalékra nőhet.

Hírdetés

„A márka nevének bevezetése jól, vagy ha viccelni szeretnék, túl jól sikerült” – mondta Kővári. A rengeteg támadás mellett nagyon sok pozitív visszajelzést is kapnak, ami szerinte azt jelenti, hogy van helyük a piacon.

Senki nem gondolta volna, hogy a 2Rule bevezetése ekkora vihart kavar majd

– tette hozzá.

A mezekhez az alapanyagot Kínából, Törökországból és Olaszországból hozzák, azonban az, hogy az alapanyag Kínából érkezik, nem azt jelenti, hogy maga a termék kínai lesz. Kővári szerint egész egyszerűen nincs itthon megfelelő alapanyag, a textilgyártás megszűnt Magyarországon. A tervezés, technikai kivitelezés teljesen Magyarországon zajlik, és a varrás és a szabás is nagy részben, ahogy a brand építése és a csomagolás is itt készül.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »