Nem fognak „törni-zúzni” Soros-katonák szombaton Pesten

Nem fognak „törni-zúzni” Soros-katonák szombaton Pesten

Gulyás Márton leszögezte, bíróságon fog elégtételt venni ezért a hazugságért is.

„Most már tényleg arra gyanakszom, hogy az Origo és a többi kormányzati lap félti az egzisztenciális biztonságomat, és azért írnak ilyen elképesztő szemétségeket rólam, hogy a bírósági büntetéseken keresztül pénzt adhassanak nekem. Nem kérdés, ezt ki is fogom használni”

– fogalmazott Gulyás Márton. Majd utalt a korábbi győztes sajtóperekre: eddig is Habony Árpád volt a legfontosabb támogatója a mozgalmának, és úgy látszik, a továbbiakban is számíthatnak a segítségére.

Azonban azt elismerte, nagyon sok polgártársunk nem tudja megvédeni magát a dezinformációtól, „és sajnos mi sem vagyunk olyan állapotban, hogy megvédjük őket ezektől. Ezen is dolgozni kell még”. A Fidesznek ezzel szemben megvan erre a szükséges eszköze, felülete és embere – fogalmazott.

Gulyás Márton reményei szerint a szombati tüntetés békés lesz, felelősséggel járnak el a szervezők, tudják kezelni a helyzetet, megfelelő számú rendezővel készülnek, és nem viszik bele a résztvevőket kiszámíthatatlan helyzetekbe. Abbéli reményét is kifejezte, hogy a tüntetők sem fognak felülni a semmilyen provokációknak.

„Megértem, ha bárkiben van csalódottság, keserűség, azonban ez nem ad felmentést, Bárki, aki olyan verbális vagy fizikai erőszakra vetemedik, amely méltatlan azokhoz, akik az orbáni hatalom meghaladását akarják, azok automatikusan Orbán hatalmát szolgálják”

– húzta alá Gulyás Márton.

Hírdetés

Szerinte jelenleg nagy fordulatszámon pörög a paranoia a kormányzati és az ellenzéki oldalon is, például a szavazatelcsalási diskurzussal. Gulyás Márton úgy látja, a legfontosabb, hogy most mindenki lehiggadjon.

„Mindenki próbálja meg végiggondolni, hogy neki személyesen mit kell csinálnia a következő 4 évben, egyáltalán mit kell csinálni ahhoz, hogy a politika ne kevesek kiváltsága legyen. A legrosszabb, amit tehetünk, ha most fröcsögünk, gyűlölködünk”

– közölte.

Az elmúlt 5 nap cikkei, politikusi megnyilvánulásai nem azt feltételezik, hogy az Orbán-rendszer konszolidálódna a következő 4 évben.

„Soha nem volt képes erre, és soha nem is lesz erre képes, de nincs is szüksége a konszolidációra”

– válaszolta felvetésünkre.

Az újabb kétharmados felhatalmazás után pedig, ha voltak is józanságot követelő hangok a Fideszben, azt most el fogják kussoltatni. De miért is kellene visszaállniuk egy ekkora siker után?! – vázolt fel egy szomorú közeljövőt Gulyás Márton.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »