Nem fogják elhinni milyen ország cégével bővíttetik az oroszok repterüket!

A legnagyobb moszkvai repülőtér bővítését a „Renaissance Construction” nevezetű cég fogja véghezvinni.

Török cég nyert szerződést az orosz Sheremetyevo repülőtér bővítésére. Az orosz fővárosban található Sheremetyevo repülőtér vezetői tanácsa azt mondta, hogy egy török vállalat a „Renaissance Construction” fogja végrehajtani a repülőtér bővítését.

A reptér vezetősége március 18.-án pénteken nyilatkozott: „Az igazgatóság az ülésén jóváhagyta a repülőtér északi oldalának fejlesztésének projektjét, illetve egy új szárny, és két új alagút megépítését, szerződő félnek pedig „Raenaissance Construction” cégét választottuk, hogy megvalósítsák ezeket a munkákat.”

Hírdetés

Ezt megelőzően a legnagyobb moszkvai reptér igazgatósága azt mondta, hogy két vállalat versenyez a szerződésért, hogy bővíthessék a repülőteret, ezek pedig a „Limak” és a „Raenaissance Construction”. Később bejelentették, hogy a „Limak” cég visszalépett. Tudósítanak az orosz források.

A bővítési projekt keretében szerepet játszik a 2018-as futball világbajnokságra való felkészülés, melyet házigazdaként Oroszország először rendez meg. Ez a nagy sportesemény is azon okok közé tartozik, amiért szükséges az új szárny megépítése, hogy nagyobb számú utast tudjanak befogadni.

A tervek szerint a reptér kapacitása 2018-ban 50 millió utas lesz évente.

Orientalista.hu – Syriana


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »