Nem fért el a koporsóban, ezért eltörték a lábát

A fiú egy szívműtétbe halt bele, 18 éves volt. Az anyja nyitott koporsós temetést szervezett neki, mert úgy gondolta még utoljára szeretné látni a fiát. A temetőben borzalmas látvány fogadta. A fiú lába ki volt csavarva, bokájánál összekötve, felfelé nézett a cipőtalpa, mindezt azért tették a temetkezési vállalat munkatársai, hogy beleférjen a koporsóba. A nő pert indított, a tárgyalás első napján őt is meghallgatták a bíróságon.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

„A temetkezési cég megrendelőjén feltüntettem, hogy a fiam 192 centiméter magas. Első alkalommal otthagytam a 180 ezer forint előleget. Tisztáztuk, hogy ők mennek a holttestért, viszik el a ravatalozóba, majd hamvasztani” – magyarázta az édesanya.

A szertartás előtt másfél órával telefonon értesítették, hogy a fia nagyobb, mint jelezte, nem fér bele a megrendelt koporsóba, átteszik nagyobba, de az többe kerül. Júlia elfogadta az ajánlatot, mire hozzátették: fiát mellkastól diszkréten letakarták. Miután többen is furcsának találták a koporsóban fekvő holttest helyzetét az anya kíváncsi lett, felemelte a takarót és akkor vette észre, hogy mit tettek a fiával – írja a Blikk.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »