Nem ez az első gyilkosság a dunaújvárosi ügyben

Újabb részletet tudtunk meg a dunaújvárosi gyilkosság kapcsán: az egyik gyanúsított néhány évvel ezelőtt szabadult a börtönből, ahol emberölésért kellett ülnie.

Mint arról az Alfahír már beszámolt, a rendőrség keddi tájékoztatása szerint tetemkereső kutyával sikerült megtalálni annak a vállalkozónak a holttestét, akinek meggyilkolása miatt már három embert helyeztek előzetes letartóztatásba, egyikük pedig Gál Roland, a Fidesz helyi önkormányzati képviselője.

Információink szerint azonban a bűncselekménnyel gyanúsított G.A., akit vasárnap fogtak el a rendőrök a Liszt Ferenc repülőtéren, és aki Gál Roland apósa, korábban emberölés miatt felelt a törvény előtt, és néhány évvel ezelőtt szabadult. Ez tehát immáron a második gyilkossági ügye G.A.-nak.

Hírdetés

Továbbá ahogy azt nemrég megírtuk, helyi lakosoktól úgy értesültünk, az M. Antal holttestének elrejtésére használt telken a volt fideszes képviselő nagymamája él: ottjártunkkor valóban találkoztunk egy bottal járó idős hölggyel, ő azonban nem volt hajlandó nyilatkozni.

A rendőrség lapunknak adott tájékoztatása szerint az ügyben további letartóztatások várhatóak.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »