Nem értjük, hogy miért hazudik Áder János hivatala

Nem értjük, hogy miért hazudik Áder János hivatala

Másodjára futott körbe a teljes magyar médiában, hogy szerintünk van, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) szerint viszont nincs rokonság Áder János és a Magyar Nemzeti Arcvonalat (MNA) megalapító, majd vezető Győrkös-család között. További bizonyítékokat kérnek? Hát tessék, itt vannak, de most már kérjük, ne hazudjanak többet…

Anyakönyvekben kutatva bizonyítottuk be, hogy az MNA-alapító, rendőrgyilkos Győrkös István a köztársasági elnök másod-nagynénjét, egy Áder-lányt vett feleségül, a közös gyermekeik közül pedig az egyik az MNA-vezető ifj. Győrkös István, aki így Áder János másod-unokatestvére. Nem akarjuk elhinni, hogy még ezek után sem azt a tisztességes utat választja a KEH, hogy elismeri a rokonságot, majd hozzáteszi (feltéve, hogy így van), hogy természetesen Áder János nem tart fenn semmilyen kapcsolatot másod-nagynénje családjával, nem tudott eddig róla, és nem is támogatja az MNA tevékenységét.

Ez lenne a logikus és elfogadható magyarázat, amit egyébként mi is feltételeztünk, hiszen szó szerint ezt írtuk: „Azt akarjuk-e mondani, hogy összefüggésbe hozható a köztársasági elnök (vagy a KLIK elnöke) a rendőrgyilkossággal vagy éppen a Magyar Nemzeti Arcvonallal? Nem.” Tisztában vagyunk vele, hogy senki nem válogathatja meg a rokonait, senki nem tartozik felelősséggel a távoli rokonai cselekedeteiért, és szinte minden családban lehet találni olyan „fekete bárányokat”, akikre ilyen vagy olyan okok miatt nem büszkék a rokonai. Azt viszont nem tudjuk elfogadni, hogy már egy második közleményben állítják be az Alfahír információt alaptalan híresztelésnek, lejárató kampánynak. 

„Mint azt a Köztársasági Elnöki Hivatal korábbi hivatalos sajtóközleménye is világosan és egyértelműen leszögezte, a rendőrgyilkosságot elkövető Győrkös István a köztársasági elnöknek nem rokona” – írják, mi pedig egészen egyszerűen nem értjük, hogy miért hazudnak. Mint világosan leírtuk, a rokonságot bemutató családfán látható „minden adat hiteles forrásból, eredeti anyakönyvekből származik, amelyeknek fényképmásolata a birtokunkban van”. Bár nem szerettük volna ország-világ előtt bemutatni ezeket, most kénytelenek vagyunk megtenni.

Hírdetés

Az alábbi Preziben az egyes kapcsolatokra kattintva megtekinthetőek a levéltárakban bárki számára szabadon elérhető eredeti anyakönyvi adatokról készült fényképeink. Hogy ne legyen bonyolult, csak a legfontosabb kapcsolódási pontokat mutatjuk be, a legfontosabb vonatkozó adatokat kiemelve. (Érdemes teljes képernyőre váltani a jobb alsó sarokban található ikonra kattintva, lapozni pedig a Prezi alján látható nyilakkal lehet.)

Azt egyébként végképp nem értjük, hogy a rokonsággal kapcsolatos közleményben miért írják azt, hogy „a híresztelések, amelyek bármiféle együttműködést tételeznek fel a köztársasági elnök és egy illegálisan működtetett fegyveres szervezet vagy annak vezetői között, minden valós alapot nélkülöznek”, mikor mi nem is feltételeztünk ilyesmit. Ezúton is kérjük a KEH Sajtóigazgatóságát, azon belül is Altorjai Anikó igazgató asszonyt, hogy ne adjanak a szánkba olyat, amit nem mondtunk, és legfőképpen ne nézzenek se minket, se az olvasóinkat hülyének. Ha lejárató kampányt, alaptalan vádaskodást keresnek, vagy olyanokat, akik „egy szolgálatteljesítés közben életét vesztett rendőr ügyét egyesek becstelen gyanúsítgatásra igyekeznek felhasználni”, akkor nézzenek körül a köztársasági elnök úr párttársai által üzemeltetett Habony-médiában, amihez a legutóbbi cikkünk legvégén néhány konkrét támpontot is adtunk. 

Cikkeink kifejtett és rögzített célja az volt, hogy rámutassunk, mennyire erőltetett az, ahogy a Fidesz pártmédiája a tragikus rendőrgyilkosság elkövetőjét, valamint az általa alapított, majd a fia által vezetett MNA-t a Jobbikkal próbálja összekapcsolni, olyan izzadtságszagú kísérletekkel, mint hogy Vona Gábor több meghívott vendég társaságában egy fotón szerepelt ifj. Győrkössel az iráni nagykövetség 2011-es rendezvényén…

Reméljük, hogy az ország legfőbb közjogi méltóságában van még felelősségérzet arra vonatkozóan, hogy az a Fidesz, amelynek 1988 óta tagja, korábban kampányfőnöke, választmányi elnöke, ügyvezető alelnöke, frakcióvezetője, országgyűlési és EP-képviselője volt, milyen országot épít. Csak halkan jeleznénk a Sándor-palota irányába, hogy lehet, hogy annak, ki csak helikopterrel száll fölébe, annak térkép e táj, de ne rá hallgasson, ne őt kövesse, itt már régóta nem a polgári Magyarország épül, és a nemzeti együttműködés rendszere is csak megvalósítatlan álom maradt. Ha hisz abban, amiben talán tíz-húsz éve még igen, akkor lépjen fel a hazugságokra épülő rendszer ellen, és ne az élére álljon annak! 

Végezetül várjuk a Köztársasági Elnöki Hivatal bocsánatkérését. Elsősorban minden magyar állampolgártól kérjenek bocsánatot, mert attól függetlenül, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Rogán Antal szemrebbenés nélkül hazudik, még nem kell, hogy ez megszokott legyen Magyarországon. Másodsorban a magyar média egészétől is kérhetnek, mert már másodjára járattak körbe velük egy nyilvánvaló hazugságot, és ásták alá a média igazmondásába vetett bizalmat, ami persze nem csoda, hogy a Habony-médiának köszönhetően így is megtépázott. Harmadsorban pedig mi is megköszönjük, ha nem kevernek össze a Fidesz pártmédiájával, és visszavonják azt a vádat, hogy egy tragikus ügyből lejárató kampányt végeznénk. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »