Nem értik Pókáék, mi olyan röhejes a feljelentésükön – Az Oktogonon őrjöngött a fiókvezető

A Nem Adom a Házam Mozgalom vezetője feljelentést tett az augusztus 24-én, az Oktogonon található K&H fiók vezetője, rendőrök és egyéb személyek ellen.

„Tisztelt Rendőrkapitányság!

Alulírott Póka László és Póka Anita (egyéb adataink több ízben is rendelkezésükre állnak) feljelentéssel élünk a 2016. augusztus 24. napján a Budapest, Oktogon téren található k&h bankban (A Nem adom a házamat mozgalom keresztségében „Kamatemelő és Hitvány bank) történtek miatt.

Garázdaság, bűncselekményi alakzata, lopás, rongálás, tűzvédelmi szabályok életveszélyt okozó megsértése elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentéssel élünk a magát fiókvezetőnek, vagy helyettesének kiadó hölgy ellen. Ő az, akit kezdeményezésünkre állítólag kölcsönös igazoltatás keretében a bankfiókban jelen lévő rendőrök igazoltattak. Ő az, akivel legalább hat aranycsillagos rendőr az irodájában kb. fél órán keresztül tanácskozott.

Tűzvédelmi szabályok életveszélyt okozó megsértése miatt feljelentéssel élünk a magát biztonsági őrnek kiadó személlyel szemben is.

Kérjük megvizsgálni, és-vagy az illetékes hatósághoz továbbítani, hogy az említett bankfiókban minden tűzvédelmi előírást betartanak-e. Megfelelő-e a fokozat besorolás, erre vonatkozó tájékoztatók szabályosan vannak-e elhelyezve, megfelelő számú tűzoltó berendezés áll-e rendelkezésre, van-e tűzvédelmi szabályzatuk.

Feljelentéssel élünk a bankfiókban megjelenő valamennyi rendőr ellen. Kötelességteljesítés elmulasztása, részrehajlás, és egyéb szolgálati szabályszegések miatt.

– Azt nem értjük, hogy amikor minket feljelentenek, akkor miért nem jön oda hozzánk előbb legalább hat rendőr, és beszélget velünk legalább fél órán keresztül, hogy azután ne történjen semmi. –

Garázdaság

A fentebb említett hölgy kihívóan közösségellenesen viselkedett, mely alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen az alábbiak szerint. Mindezt erőszakosan követte el, így a bűncselekményi alakzat valósult meg.

Fontos, hogy riadalom, félelem, megbotránkozás kialakulásának nem csupán lehetősége állt fenn, de ezek többekben valóban kialakultak. Voltak olyan, aki személyek is, akik ennek hatására hanyatt homlok el is hagyták a bankfiókot.

A hölgy, akit többszöri kérésünk, indítványunk ellenére sem vontak azonnal eljárás alá, előbb több alkalommal megtiltotta munkatársainak, hogy a megjelenő ügyfeleket kiszolgálja, és maga is megtagadta az ügyfelek kiszolgálását.

Ezt követően, miután felszólítására a rendőrségnek is bemutatott pultnál ügyfélszolgálatot teljesítő másik hölgy otthagyott minket, a feljelentett fiókvezető, vagy helyettes messziről kiabálva gyors léptekkel odajött a pulthoz, ahol ketten ültünk, és vártuk, hogy valaki végre szóba álljon velünk, szó nélkül felkapta az előttünk lévő valamennyi papírlapot, – köztük az egyik, tulajdonunkat képező borítékot, melyen kézzel írott jegyzetek voltak. Ezeket színpadiasan elkezdte összetépni, közben gyors lépésekkel a hátsó irodák felé indult. Ekkor többen szóltak neki, hogy hagyja abba a tevékenységét, de ezzel nem törődve az egyik irodába besietve összegyűrte, majd kidobta a papírdarabokat a sarokban álló szeméttartóba. – Innen kerültek elő később az összetépett, és gyűrt papírlapok az egyik szolgálatot teljesítő rendőr segítségével. Aki a tépett boríték darabjait maga rakta össze az ügyféltér egyik pultján, mintegy jóvátéve a fiókvezető vagy helyettes garázda módon végrehajtott rongálást és lopását.

Erőszakos magatartást a feljelentett, a papírlapokon követte el azzal, hogy azokat összetépte, illetve összegyűrte.

Tűzvédelmi előírások megsértése, mely rövid időre életveszélyt okozott

Miközben nagyságrendileg húsz fő tartózkodott (ügyfelek és banki alkalmazottak) a bankfiókban, a magát biztonsági őrnek kiadó férfi belülről bezárta a bankfiók ajtaját, és magához vette a kulcsot. Több alkalommal a bankfiók hátsó, az ajtótól legalább harminc méterre lévő területeire távozott, miközben nem látta sem az ajtót, sem az ügyfélteret. Póka László többször felhívta a figyelmét arra, hogy ezen tevékenysége, hogy bezárja az ajtót, miközben ügyfelek tartózkodnak a bankfiókban, és magával viszi a kulcsot tűz esetén életveszélyt okoz. Arra hivatkozott, hogy a főnöke utasította erre. Itt merül fel az őr felelőssége mellett a fiókvezető, vagy helyettes, illetve amennyiben az utasítást mástól kapta, annak felelőssége is.
A bankfiókban nem láttunk tűzvédelmi besorolást, és tűzoltó készülékeket sem. Ez alapján merült fel a tűzvédelmi előírások megszegése. Ennek kivizsgálása akár több hatóságra is tartozik. Kérjük, hogy életveszélyes helyzetek megelőzése érdekében a rendőrség bejelentésünket a megfelelő hatósághoz szíveskedjen továbbítani jelent iratunk ezen részét, amennyiben a veszélyhelyzet előidézésének kivizsgálásán túl nem rájuk tartozik a tűzvédelmi előírások betartásának kérdése.

Az az eset, hogy miközben emberek tartózkodnak a bankfiókban, az őr bezárja az ajtót, és távozik a kulccsal már több bankban is előfordult. Budapesten és vidéken is. Kérjük a rendőrséget, hogy ezen, emberéletre igen veszélyes gyakorlat megszüntetése érdekében keressék meg a megfelelő hatóságokat, és kényszerítsék ki a gyakorlat megszüntetését.

Kérjük, hogy az eredményről minket, és tömegtájékoztatási eszközök igénybevételével a lakosságot is szíveskedjenek értesíteni.

Rendőrség szabálysértései

A kiérkező rendőröknek többször, többen jeleztük a fentieket. Többször kértük, hogy a bűncselekmény körülményeit rögzítsék, biztosítsák a helyszínt a nyomok rögzítése miatt, valamint segítsenek abban, hogy az egyenlő bánásmód elve érvényesüljön az ügyfelek kiszolgálásában.

Kértük a feljelentés felvételét, melyet többen megtagadtak.

Ezzel szemben az ügyintézést, valamint az egyéni véleménynyilvánítást rendezvényként értékelték, és azt feloszlatták.

Ezek mellett a rendőrök közül többen kinevették a garázdaság miatt tett bejelentésünket, valamint bizonyítási indítványainkat.

Ezzel kapcsolatban nem értjük, hogy mi a faszt röhögtek.

A bejelentésünket korábbi, ellenük folytatott hasonlóan nevetséges, garázdaságnak, vagy egyéb szabálysértéseknek minősített esetekre alapozzuk.

Hírdetés

Ezek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:
– 3 éve folyik eljárás Póka Lászlóval szemben terror cselekmény elkövetéssel fenyegetés miatt, mert azt mondta, hogy betör egy bankkirakatot. NNI nyomozott, házkutatás, lefoglalások, 2 nap  őrizetbe vétel, 5 bíróság. Feljelentő otp.

– Szintén lassan három éve folyik eljárás az miatt, mert valakik téglának látszó fahasábokat helyeztek bankok ajtói elé. Itt a felrótt cselekmény közveszéllyel fenyegetés. Tűzszerészeket is bevontak, de a bombakeresés idejére sem az épületeket, sem a bankok előtti útszakaszt nem zárták le. Nyomozás Szigetszentmiklóson folyt. Itt a cib volt a bejelentő.

– Garázdaság 2013-ban, mert néhányan elszavaltak egy Petőfi verset az mkb bankban. Az eljárás a XIII. kerületben folyt.

– Közveszéllyel fenyegetés, majd később garázdaság miatt indult eljárás 3 fő ellen, mert áthúzott bombát ábrázoló plakátot tettek több bank kirakatára. Szigetszentmiklóson folyt az eljárás.

– Banki ügyintézés okán gyülekezési joggal visszaélés miatt  indított több eljárás.

– Gyülekezési joggal visszaélés miatt indított eljárás, mert néhány ember gesztenyét szedett az első számú uzsorás házánál.

– Az NNI nyomoz már lassan egy éve, mert néhányan két év  alatt húsz alkalommal megjelentek a Laura úton piCsányi házánál. Átlagban havonta egyszer. Hahaha… Súlyos egy bűn!

– Jogszerű intézkedéssel szembeni ellenszegülés miatt indított eljárás, amikor jogszerűtlenül feloszlattak egy spontán véleménynyilvánítást kövér lackó várában.

– Gyülekezési joggal visszaélés, mert néhányan „Nempezsgőztek” a führer parancsára.

– Garázdaság, mert páran gyertyával köszöntötték az első számú uzsorást a születésnapján.

– Garázdaság, mert Póka Laci néhány bankvezér és politikus papírképét elégette egy tüntetésen. Bűncselekményi alakzat volt, mert az erőszakot a papírlapon követte. Újlenyomat vétel stb.

– 15 nap Baracska, mert kövér lászló mocsoksága miatt néhányan azonnali tüntetésbe kezdtek a József Attila utcában.

– Garázdaság egy kh bankban történő ügyintézés miatt.

– Gyülekezési joggal visszaélés, közlekedési szabálysértés, jogszerű intézkedéssel való visszaélés, mert páran ugyan azt csinálták 10 percig, mint a taxisok 3 napig a Bajcsy- Zsilinszky  úton.

– Garázdaság, mert Póka Laci elégette az elszámolását a szopjonbankban.

– Becsületsértés, mert azt mondták páran, hogy a bankárok loptak.

– Garázdaság, mert Póka Laci, felszólalt a bankárkonferencián.

– Garázdaság, gyülekezési joggal visszaélés, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség, mert sátrat vertünk senkit nem zavarva az otp bankban.

– Garázdaság, mert megkérdeztük egy fidesz irodában, hogy hogyan oldották meg a SeVizás problémát.

– Közlekedési szabálysértés, mert pont úgy vonultunk, mint a fociszurkolók.

– Gyülekezési joggal visszaélés, mert a wellmann ügy miatt Póka Laci kisátorozott két napra a Kúria elé.

– Jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség, mert egy tüntetésen a 40 cm széles járdán nem fért el 50 ember.

Fentiekből látszik, hogy ha már mindenáron röhögni akarnak buta ügyeken, akkor magukon röhögjenek.

Ha befejezték a vidámkodást, akkor húzzák ki a nyelvüket a bankárok seggéből, és a mi bejelentéseink alapján is pont ugyan úgy kezdjék meg a vizsgálatokat, mint amikor a bankárok, politikusok hisztiznek. Gondolunk itt arra, amikor a feketepólósok rátámadnak a bankban véleményt nyilvánító emberekre, vagy piCsányi felesége az ML Mercijével el akarta gázolni a szabályosan közlekedő embereket.

Most, a kh fiókvezető esetében még szépíthetnek. Jól elcseszték szerdán, de jelen beadvány alapján még megkezdhetik a nyomozást.

Rabosíthatják a fiókvezetőt, mint Póka Lacit a IV. kerületben. Megállapíthatják a garázdaság bűncselekményi alakzatát, hiszen ő is erőszakot követett el a papírlapon. Kihallgathatják a bankban lévő személyeket, lefoglalhatják a banki kamerákat. Újlenyomatot vehetnek a papírlapokról. Át is adhatják az ügyet az NNI részére, hiszen itt is fennáll minden alap erre, mint az uzsorás zaklatása ügyében:

Egyrészt legalább olyan kemény bűncselekmény, mint a Laura úti kirándulások, és itt is feljelentettük a rendőröket. Pl. jelen beadványunkban.

Az utóbbi bekezdést tekintsék indítványoknak.

Arról nincs információnk, hogy a fentiek alapján végül indítottak-e eljárást a garázda módon viselkedő hölgy ellen, és helyszíni indítványunknak megfelelően rögzítették-e a nyomokat.

Az ott elhangzott indítványainkat a fentebb ismertetettek szerint megismételjük.

Ahogyan az otp bukott rendőrpárosa, vörös gábor és gera antal szokta írni: (kicsit átköltve)
A fentiek alapján  kérjük az eljárás megindítását és az elkövetők felelősségre vonását. Kérjük figyelembe venni, hogy a társaság (bankárok) folyamatosan, több alkalommal követi el jogsértését a társadalommal szemben. Törvénysértő cselekményeik miatt a szankciókat a törvény szigorának alkalmazásával kérjük velük szemben alkalmazni.
( HA a mondatszerkesztés kicsit bugyuta lenne, akkor ismét röhögjenek, mert ez a fent említett két bukott rendőr megfogalmazása.)

Kérjük jelen beadványunkhoz csatolni a helyszínen a rendőrség által kamerával rögzített bejelentésünket.

Annak felvételéből lakcímünkre egy példányt szíveskedjenek küldeni.

Tököl, 2016. augusztus 25.

Tisztelettel: Póka László és Póka Anita”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »