Nem érted Ungváry, hogy Gyurcsánnyal nem megy?

Ungváry Krisztián síppal tiltakozott október 23-án a Kossuth téren, majd valaki megütötte a történészt. Pénteken a Mandinernek adott interjújában azt mondta: Eddig soha senki, semmilyen nemzeti ünnepen nem hallott engem fütyülni. Ez volt az első. Most éreztem úgy, hogy betelt a pohár. Hogy elég volt. Nem én tettem tönkre az eseményt, hanem a politikai főszereplő.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hozzátette, Amennyiben ennek az országnak az ellenzéke Gyurcsány Ferenc – akkor tényleg itt a vég.
Szerinte a baloldali ellenzéknek ma sok pártja van úgy, hogy baloldali ellenzék közben Magyarországon szinte nem is létezik.

Hírdetés

Ungváry úgy gondolja, hogy amíg ugyanis nem tudok együtt sípolni Orbán ellen egy jobbikos tüntetővel, addig nyilvánvaló, hogy ez a kormány be van betonozva. Hozzátette, az egész ország jobban járna, ha az MSZP megszűnne.

A történész úgy gondolja, az ő sérülése mellékes, mert nála sokkal jobban megvertek sokakat október 23-án. Azért azt nem gondolja, hogy a “permanens utcai fütyülés” lesz a jövője.

A Jobbik szavazóinak többsége a történész szerint nem neonáci és jelentős részük még csak nem is szélsőséges. Csupán elege van. A Fidesz megbuktatásának alapvető feltételének azt tartja, hogy együtt tudjon tüntetni Orbán ellen a jobbikos, a DK-s és a szocialista anélkül, hogy egymást verjék meg.

24hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »