"Nem én zsidózom, hanem a műsorvezető kurucinfózik" – Novákék magánszférája is terítékre került az ATV-ben

"Nem én zsidózom, hanem a műsorvezető kurucinfózik" – Novákék magánszférája is terítékre került az ATV-ben

"Nem én zsidózom, hanem az ATV műsorvezetője kurucinfózik – ez jellemezte a Magánszféra legutóbbi adását, melyben nem kímélt engem Péterfi Judit, szemben a kétségkívül érdekes sorozatának korábbi alanyaival, pl. Gyurcsánnyal, én legalábbis így érzem (s az eddigi kommentelőik is) a vágások utáni műsorszámot, mely elvileg Dúró Dóráról szólt, mégis az én kényesnek vélt dolgaimat feszegette hosszan" – írja Facebook-bejegyzésében Novák Előd.

"Dilemma volt számunkra, hogy beengedjük-e otthonunkba az ATV-t, mellyel perben is állok, de mivel gyakran panaszkodunk kiegyensúlyozatlanságunkra, nem utasíthattuk vissza megkeresésüket, vagy ha válogatósak lennénk, nemigen jelennénk meg jó szívvel szinte semmilyen fősodratú médiumban" – teszi hozzá az egykori Jobbik-alelnök.

Hírdetés

Dúró Dóra így vezette fel a műsort:

30 évre titkosíthattuk is volna életkörülményeinket :-), de nincs takargatnivalónk, így beengedtük az 1986-ban épült házunkba az ATV stábját, hogy nézőiknek megpróbáljuk megmutatni az emberi arcunkat – bár a szerkesztés nem rajtunk múlt… Előd büszkén mesélte, hogy eddig kb. ötezerszer pelenkázott, de én rálicitáltam :-) nagyjából ugyanennyi szoptatásommal is. Mennyit alszom? – ezt is kérdezték, s elárultam, amit számolok, hogy idén eddig hányszor aludtam egyhuzamban 8 órát…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »