Nem elég, hogy nigériai nigger bandák működnek Olaszországban, még iszlamisták is

Kiadtak egy új jelentést Olaszországban, amitől sokan nem nyugodhatnak majd meg. Régóta tudni, hogy a nagyszámú nigériai maffia komplex alvilági csoportot hozott létre az országban, azonban ezekről most kiderült, hogy még iszlamisták is. Nigéria északi részének nagy részét a Boko Haram nevű radikális iszlamista szervezet tartja uralma alatt, a szervezet több tagja is átkerült Olaszországba, ahol azonban tovább radikalizálódtak.

Nagy az esélye annak, hogy a nigériai maffia körében elterjednek az olyan nézetek, melyeket a Boko Haram vall
– idézi az olasz maffiaellenes nyomozóhatóság (DIA) jelentését az Il Giornale olasz napilap.

Megállapították, hogy a nigériai maffia tagjai szoros kapcsolatot ápolnak és rendszeresen tartanak megbeszéléseket az afrikai társaikkal. A DIA megjegyezte, komoly és valós veszélye van annak, hogy az olasz börtönökben is terjesztik a radikális nézeteket, ezért fokozottan felügyelik majd azokat.

Azok, akik megpróbálták elhagyni a nigériai maffiát, arról számoltak be, hogy rendszeresen kapnak életveszélyes megfenyegetéseket, valamint több, az alvilágot elhagyó tagot megöltek már.

Hírdetés

Ha elhagyjuk őket, azt mondják, hogy megkínoznak, majd élve elégetnek – mesélte a bolognai szervezet korábbi tagja.

Alessandro Meluzzi, a nigériai maffiát ismerő olasz nyomozó szerint a tagok a kannibalizmustól sem riadnak vissza, többször volt már olyan, hogy az áldozatot feldarabolták és ettek a megsütött holttestből.

Ez náluk bevett dolog, de senki nem beszél róla, mert egyből rásütnék a rasszista jelzőt – mondta.

888.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »