Nem egyedi eset, ami az 1-es villamoson történt

Nem egyedi eset, ami az 1-es villamoson történt

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a budapesti 1-es villamoson bántalmazott egy idős utast. A XIII. kerületi rendőrkapitányság állampolgári bejelentésre indított nyomozást „garázdaság” gyanújával, ismeretlen tettes ellen. A 25 éves támadót Zuglóban, a Stefánia úton kapták el – eljárás indult ellene.

Idős utasra támadt csütörtök éjjel az 1-es villamoson ez a fehér baseballsapkás férfi, az esetről készült felvétel bejárta az internetet. A támadó először csak lökdösni kezdte, később már ütötte, pofozta, rugdosta az idős férfit.

Hírdetés

Egy, a Hír TV által megkérdezett utas szerint szinte mindennaposak az ilyen és hasonló esetek ezen a vonalon: „Igen, igen, vannak, elő is fordul itt” – fogalmazott. A Facebookon rengeteg felháborodott hozzászólás érkezett az eset miatt.

A rendőrség gyorsan lépett, péntek éjjel bilincsben vitték el a férfit. „Budapesten, az 1-es villamoson egy fiatalember 2016. június 30-án még az éjszakai órákban bántalmazott egy idős férfit. Az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók beazonosították D. Zsoltot, és Budapesten 2016. július 1-jén 22 óra 45 perckor a Stefánia úton elfogták. Ellene garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás” – fogalmazott Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az 1-es villamoson csütörtökön egy másik férfi késsel hadonászott és fenyegette az utasokat. Őt a rendőrség azonnal elfogta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »