Nem csak Magyarországon nácizzák az őslakosokat, akit ragaszkodnak a hagyományaikhoz

Nem csak Magyarországon nácizzák az őslakosokat, akit ragaszkodnak a hagyományaikhoz

A “Kanttekening” (Lábjegyzet, holland online hírportál) a hollandiai választásokhoz közeledve minden héten helyet biztosít egy képviselőjelölt véleményének. A hét vendége, a multikulturális háttérrel rendelkező Sylvana Simons, a “BIJ1” (az 1ÜTT) párt vezetője.

A hollandokat folyamatosan nácizó szélsőbaloldali Sylvana Simonsról és pártjáról már többször olvashattak az Erdély.ma hollandiai tudósítójától. Az illető mintapéldánya annak az ultraliberális világnak, amely most ismét forradalmi hangulatban próbálja átalakítani az életünket, nem riadva vissza a terrortól sem. Azért foglalkozunk ezekkel a jelenségekkel, mert ha megvizsgáljuk ezeknek a politikai nézeteit, láthatjuk, vegytiszta módon ugyanaz az ideológia próbálja felszámolni a hagyományos értékeket, a nemzeti identitást Magyarországon is. Hollandiában aki ragaszkodik a hagyományaihoz, identitásához és nem hajlandó teret adni a muszlim hódításnak, az egyenlő a nácikkal. A Kárpát-medencében, aki kiáll a magyarsága mellett, nem akarja feladni az identitását,  azt ugyancsak nácinak bélyegzik a globális világ hangadói. Ezek a balliberális zsoldosok bárkit és bármilyen szenvedést felhasználnak arra, hogy pajzsként maguk előtt tolva rárontsanak arra, aki útjukba áll, amikor meg akarják valósítani beteges utópisztikus eszméiket.

Íme tehát Sylvana Simons írása a hollandokról:

Nem csak Magyarországon nácizzák az őslakosokat, akit ragaszkodnak a hagyományaikhoz

 

Minisztérium az “iszlám eltörlésére”, mi meg csak állunk és bámulunk

Ha valaki kíváncsi rá, hogy hogyan lehetett 1941 és 1945 között 140 ezer zsidóból több mint 100 ezret deportálni Hollandiából, mindezt úgy, hogy a lakosság és a média még csak fel sem emelte a hangját, az sok más kérdést is feltehet magának. Megpróbálhatja beleélni magát a német megszálló brutális erőszakába is – de szerencsére ezt mi már elképzelni sem tudjuk. Ezekben a napokban mégis sokat gondolok a nácikkal szembeszálló bátor hollandokra – a “februári ellenállókra”, akikre ebben a hónapban emlékezünk.

Hírdetés

Ki az igazi hős a háborúban, akkor, amikor már a békés ellenállásnak is súlyos következményei vannak saját és gyermekeink biztonsága szempontjából? 2021. Hollandiájára gondolok. Nem vagyunk megszállás alatt. Szólásszabadság van. Csak zsidóból maradt kevés Hollandiában. Bár Hitlert és barátait leverték, küldetésük győzött. Röpke négy év alatt.

A kérdés tehát jogos, hogy történhetett ez meg? Erre a “gyilkos elnyomás” nem az egyetlen válasz. Hitler demokratikus úton került hatalomra, és a zsidók üldözése nem 1941-ben kezdődött – és még csak nem is 1933-ban, amikor a jobboldali német pártok „jobb alternatíva híján” abszolút politikai hatalmat adtak Hitler kezébe, még ha a németek “csupán” 43,9 százalék is szavazott az NSDAP-re.

Már az húszas években, mielőtt Hitler intézményesíthette volna gyilkos gépezetét a minisztériumok élén, már akkor egyértelmű volt, hogy mi is az ő szándéka a zsidó honfitársaival. Németországban – és valójában egész Európában – el kellett utasítani mindent, aminek a zsidósághoz bármi köze volt. Németország zsidóktól való mentesítésé szó szerint kiolvasható Hitler bestsellerében, a Mein Kampf-ban, amelyet több millió “aggódó polgár” olvasott. A zsidók üldözése tehát jóval az első “munkatáborba” induló vonat előtt elkezdődött. A zsidó állampolgárok démonizálása már akkor javában folyt Németországban.

Ahogy mi most a bátor februári ellenállókra emlékezünk – akik a fejük fölött Damoklész kardjaként lógó katonai erőszak ellenére is ellenezték a német megszállók által bevezetett zsidóellenes intézkedéseket – úgy én sem tudok másra gondolni, mint a jelen Hollandiájára és arra, hogy hogyan beszélnek és vélekednek sokan közülünk a muszlimokról. Elképesztően sokan.

Cseréld le a “muszlim” szót “zsidóra”, és rögtön érteni fogod, hogy hogyan került Hitler gyűlöletgépezete hatalomra 1933-ban

A legújabb kutatások azt mutatják, hogy háromból egy holland rossz véleménnyel van a muszlimokról. Hiába, 25 év folyamatos muszlim-verés és a „multikulturális társadalom” elutasítása odáig jutott, hogy Hollandiában az összes jelentős politikai párt szerint, az “SP”-től (Szocialista Párt) a “PVV”-ig (Szabadság párt), a multikulturális háttérrel rendelkező emberek fizikai és kulturális jelenléte „kudarc”, és ez a „hír” már el sem éri a sajtó ingerküszöbét.

Eközben a hollandok muszlim gyűlölete olyannyira mindennapossá vált, hogy a “PVV” (Szabadság párt), a közvélemény-kutatások második legnagyobb politikai pártja, kész egy komplett minisztériumot felállítani annak érdekében, hogy megszabaduljon a muszlimoktól. És mit csinál Hollandia? Mi csak állunk és bámulunk.

Akik most úgy gondolkodnak, hogy „most nem olyan idők járnak és mi különben sem engedjük, hogy még egyszer olyan dolgok megtörténjenek ebben az országban”, vagy azt hogy „a média ott van mindig mindenhol ebben a szabad világban”, azoknak a következőket ajánlom. Az elkövetkező hetek folyamán figyelmesen olvassák az újságokat, kövessék a híreket a televízióban, a Facebookon vagy a Twitteren. Cseréljék le a “muszlim” szót a “zsidó”-ra, és rögtön választ kapnak a kérdésre, hogy hogyan is került Hitler gyűlöletgépezete hatalomra 1933-ban.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »