Nem csak "Freedom for Ahmed" lesz szombaton, hanem "Szabadságot Budaházyéknak!" is

Nem csak "Freedom for Ahmed" lesz szombaton, hanem "Szabadságot Budaházyéknak!" is

Mint ismeretes, bűnpártoló liberálisok tüntetést szerveznek szombatra, azt követelve, hogy engedjék szabadon a határunkat megostromló, rendőreinket kővel dobáló "Ahmed H."-t. Bővebben erről itt: Szabadságot Budahá… azazhogy nem, inkább Ahmednek!

No de azok sem maradnak otthon, akik valóban szeretik Magyarországot (a Zsindex ugyanis azzal sajnáltatja Ahmedet, hogy ő ezt mondta, mégis elítélték), és a hazáért, nem pedig az ellene tevő emberek szabadságáért szállnak síkra. Alább olvasható a Budaházy.org felhívása:

Villámcsődület Budaházyékért!

Gyülekező: december 3-án, szombaton, 16:30-tól az Erzsébet téren.

Villámcsődületünk célja, hogy felhívjuk a sajtó, valamint a szír "menekült", Ahmed H. mellett tüntetők figyelmét arra, hogy jelenleg magyar emberek ülnek börtönben terrorcselekmény vádjával, akik hazaszeretetük miatt kerültek ebbe a helyzetbe, és akiknek első fokon kiszabott 10-13 éves fegyházbüntetésük ellen nem emelték fel szavukat.

Hírdetés

Villámcsődületünk 10 percig tart, helyszíne a Madách tér bejárata, ahova az Erzsébet téren található szökőkúttól együtt vonulunk át.

Transzparensekkel, szórólapokkal, valamint hangos skandálással tájékoztatjuk a tüntetés résztvevőit a magyar politikai foglyok helyzetéről.

Rendezvényünk célja Budaházy György és társai melletti kiállás, figyelemfelhívás igazságtalan helyzetükre.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »