Nem csak az országot, még Merkel saját pártját is elözönlik a kereszténygyűlölő, iszlamista muszlimok

Nem csak az országot, még Merkel saját pártját is elözönlik a kereszténygyűlölő, iszlamista muszlimok

Az iszlám jogrend (saría) elutasításáról szóló nyilatkozatra kötelezné a német kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) muzulmán vallású új tagjait a párt egy tekintélyes parlamenti (Bundestag-) képviselője, Erika Steinbach.

A CDU és a bajor testvérpárt, a CSU közös frakciójának emberi jogi és humanitárius segítségnyújtási ügyekben illetékes szóvivője, az Elüldözöttek Szövetségének (BdV) volt elnöke a Huffington Post című online lap német nyelvű kiadásában csütörtökön megjelent interjúban kiemelte: a CDU-t az a veszély fenyegeti, hogy a szervezetben teret nyernek a párt alapvető értékeit, a keresztény emberképet, a demokráciát, az emberi jogokat, a szabadságot és a jogállamiságot elutasító muzulmánok.

Erika Steinbach kifejtette: Recep Tayyip Erdogan török államfőhöz közel álló németországi és nemzetközi szervezetek, köztük a Török Iszlamista Vallási Intézmények Uniója (DITIB) és az Európai Török Demokraták Uniója (UETD) igyekszik beléptetni fiatal embereket a CDU-ba azzal a megbízással, hogy “lépésről lépésre befolyást szerezzenek”.

Amennyiben ez megtörténik, nemcsak a CDU alakul át gyökeresen, hanem középtávon egész Németország – mondta. (Ez utóbbi egyébként már régen javában zajlik, és éppen Erika pártja kapcsolta teljes sebességbe a folyamatot – a szerk.)

A politikus mélységesen nyugtalanítónak nevezte, hogy az ilyen típusú “beszivárgás” veszélye nem kellően tudatosult a pártban. Hangsúlyozta: a “fundamentalista színezetű iszlám stratégiáját” leleplezi Recep Tayyip Erdogan azon híres nyilatkozata, miszerint a demokrácia egy vonat, amelyen csak addig tartózkodik az ember, amíg eléri célját.

Hírdetés

Hozzátette, hogy tudományos kutatások szerint a Németországban nevelkedett muszlimok csaknem 40 százaléka a német alaptörvény és a német törvények fölé helyezi a saríát és a koránt (és ezek fényében hazudják azt, hogy integrálni lehet a most érkező muszlim hordákat – a szerk.), a “másfél millió muszlim migráns” pedig szinte kivétel nélkül olyan országban szocializálódott, ahol az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata csak a saríából fakadó korlátozásokkal érvényesül.

Mindezért valamennyi muzulmán vallású új belépőt egy “saíraellenes” nyilatkozat aláírására kell kötelezni, amellyel vállalják, hogy nem helyezik a saríát az alaptörvény fölé, és nem tagjai olyan szervezetnek, amelyet megfigyel az alkotmányvédelmi hatóság – mondta Erika Steinbach.

A politikus egy, a napokban indult párton belüli kezdeményezésre reagálva fogalmazta meg javaslatát.

A Sokszínűség uniója (Union der Vielfalt) nevű Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli CDU-s szervezet a napokban levélben figyelmeztette a pártvezetést és számos Bundestag-képviselőt az Erdogan-féle konzervatív Igazság és Fejlődés Pártjához (AKP) közel álló személyek térnyerésére.

Peter Tauber pártfőtitkár a levéllel kapcsolatban tett nyilatkozatában kiemelte, hogy a CDU nemcsak keresztények, hanem más vallású emberek előtt is nyitva áll, és "a párttagokat a Németország iránti hűségnek és szeretetnek kell összefognia".

A mintegy 450 ezer tagú CDU muzulmán vallású párttagjainak száma nem ismert, mert a belépéskor nem kötelező nyilatkozni a vallási hovatartozásról…

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »