Nem az ő kutyájuk kölyke vagy!

Nem az ő kutyájuk kölyke vagy!

Küzdhetsz ellenük, beállhatsz mögéjük, ki is maradhatsz az egészből. Egyik se véd meg tőlük. 

Mindig minden megindokolható, akármikor elővehető egy jól előkészített érv, amivel akár egyet is lehet érteni, amivel egyet is értünk.

A magánnyugdíjpénztárakat azért kellett felszámolni, mert az a biztosítási rendszer fenntarthatatlannak tűnt. A családi trafikoknak azért kellett megszűnnie, ezzel együtt a nemzeti dohányboltok láncolatát azért kellett kiépíteni, mert a dohányzás súlyosan károsítja az egészséget. A földosztás folyamán azért kerültek a megművelt földek új kezekbe, mert az hatékonyabb.

Hírdetés

Az állam azért hirdethet – látogatottságtól, nézettségtől, olvasottságtól függetlenül – kizárólag a kormánypárti sajtóban, mert az egyéni ízlés dolga. Ha ilyen körülmények között csődbe megy egy tényfeltáró ellenzéki sajtóorgánum, jelesül például a Népszabadság, akkor az új, kormánypárti tulajdonosnak jogában áll a lapot megszüntetni. A közalkalmazottaknak, a tanároknak nem kellene a munkaadójuk ellen fordulni, nem lenne szabad abba a tenyérbe köpniük, amiből enni kapnak. Egy külföldi, magánegyetemet azért kell megtámadni, mert Soros-bérenc. Simicska Lajos biztosan megérdemelte azt, hogy a cégeire rászálljon a NAV, mert ellopta a lopott pénzt. A Jobbik megérdemelte azt, hogy rászálljon az ÁSZ, mert megalázta a kormányt, mert azt mondta rájuk, hogy ők továbbra is lopnak.

Igen, talán nem kéne mindig mindenbe beleugatni, talán itt az ideje együttműködni a rendszerrel, elvhűen vagy elvtelenül, a háttérben vagy nyíltan a kormány oldalára állni, mi több alá lehet nyugodtan írni azt a nemzeti konzultációt is, nem nagy ügy, nem tart sokáig.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »