Nem ártana, ha a Fidesz szavazói felfognák végre…, no meg a többiek is!

Nem ártana, ha a Fidesz szavazói felfognák végre…, no meg a többiek is!

Jobbik: remény szerinti jó

1. Mai hír

„A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését

Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője: dr. Polt Péter legfőbb ügyész úr május 12-én diplomáciai úton Martin Schulz úrhoz, az Európai Parlament elnökéhez fordult, indítványozva, hogy az Európai Parlament függessze fel Kovács Béla, az Európai Parlament képviselője mentelmi jogát.”[i]

Minthogy egyetlen esemény sem áll önmagában, és nem is csak a közvetlenül kiváltó eseménnyel van kapcsolatban – a fősodratú politika és média ezt sulykoló törekvése ellenére -, ahhoz, hogy teljes képet kapjunk, azt az okot kell vizsgálni, amely kiváltotta az eseményt, és azt a folyamatot, amely az októl az esemény bekövetkeztéig vezetett.

2. A megnevezett ok

A mentelmi jog felfüggesztési kérelem oka: „Szabad és igazságos választás – így vette védelmébe a megannyi kérdőjellel kísért, orosz „győzelemmel” végződött krími népszavazást Kovács Béla, a Jobbik EP-képviselője, aki megfigyelőként a helyszínen kísérte figyelemmel a népszavazást.”[ii]

Az időrendi sorrendiség érzékeléséhez: a fenti, Hetek c. lapból itt idézett írás március 21-i keltezésű, Kovács Béla ellen április elején tett feljelentést az Alkotmányvédelmi Hivatal[iii], Polt Péter május 12-én kérte az Európai Parlament elnökét Kovács Béla mentelmi jogának felfüggesztésére.

3. Egy lépéssel a valódi ok felé

„Kovács Béla 2013 decemberétől elnöke az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének, amely 2009-ben jött létre, és amely szervezetről Brüsszelben – lengyel és francia gyanú alapján – úgy gondolják, hogy orosz irányítás alatt áll.”1

4. A már majdnem valódi ok

„Moszkván kívül Kovács Béla és a Jobbik más politikusainak a megnyilatkozásait értékelve például Irán számára is jól jöhet egy olyan „szövetséges”, amely az EU-t, mint értékközösséget belülről gyengíti, megkérdőjelezi a közösség létjogosultságát, alapértékeit, vagy olyan kérdésekben, mint például az izraeli–palesztin konfliktus, egyértelműen a zsidó állammal szemben foglal állást.”3

5. A ki nem mondott valódi ok

Még annak is egyértelmű, akinek a fejében éhen halna az agyrák, hogy Kovács Béla tervezett meghurcoltatása nem személynek és nem is a Jobbiknak szól, hanem annak az eszmének, amely a nemzetek feletti érdekérvényesítést (föderalizmust) követő cionista diktatúra helyére a nemzetek érdekérvényesítését összehangoló (konföderatív) gondolkodási módot akarja helyezni. (Nem kell több bizonyíték erre, mint az, hogy az ügyet a Hetek indította el.)

Az USA és az EU Oroszország elleni szankcióit (amely kiváltó oka a krími népszavazás volt) az EU 11 tagországa közül egyedül Magyarországon ellenezték többen, mint ahányan támogatták[iv]. Nem Kovács Béla, vagy a Jobbik melletti állásfoglalás ez, hanemannak a diktatórikus-terrorisztikus rendszernek az elutasítását mutatja, amely válságba sodorta a világot, és aminek – megtévesztéssel – gyarmatává tettek bennünket.

6. A valódi ok: a föderáció konföderációvá alakulásának törvényszerűsége

A 2004-2009 közötti EP ciklusban is volt föderalizmus ellen fellépő „EU-realista” frakció, a Függetlenség/Demokrácia. Vezetőjük, Jens-Peter Bonde úr felkérésére 2008-ban írtam az első föderáció-konföderáció összehasonlító tanulmányt[v]. Az eredeti cím ez volt: „Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Szent Korona”. A Szent Korona kifejezést hiába cseréltem Bonde úr kérésére „Magyar Modellre”, 2008. október 4-én a következő üzenetet kaptam Brüsszelből: „A Szent Korona a legveszélyesebb szélsőség az európai civilizációra.”

A Szent Korona az az értékrend, amely természetessé teszi azt, ami eredendően természetes, tisztává azt, ami eredendően tiszta, értékké azt, ami eredendően érték. Így ennek az értékrendnek kibékíthetetlen ellentéte minden, ami természetellenes, ami tisztátalan és ami értéktelen, vagyis az ezerkétszáz éve a magyarságot és az európaiasságot „szenvedhetetlen iga alatt tartó” (Rákóczi Brezáni kiáltványa) nyugati civilizáció.

Vannak, akik azt hiszik, ha elveszik a magyar földet, akkor elveszik tőlünk a természetességet, a tisztaságot, az értéket, vagyis elveszik értékrendünket is. Ők a világ fiai, akik úgy értelmezik a jézusi tanítást, hogy a világosság fiai buták. Azért értelmezik így, mert nem veszik észre, hogy csak az ő természetellenességük, tisztátalanságuk és értéktelenségük szerint okosabbak nálunk. (ld. Lk. 16,8)

Ők ismerik a természetesség, a tisztaság és az érték iránymutatását, de nem a szerint élnek.

Ők tudják, hogy az államalkotó nemzet értékrendje a meghatározó, ezért akarnak államalapító nemzet lenni Magyarországon, a természetesség, a tisztaság és az érték őrzésének helyén.

Erre a kisajátítási törekvésre („elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje, mi is országalapítók vagyunk.” – A 14. Zsidó Nyári Fesztivál megnyitóján készült videofelvétel:

http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/08/29/13/Megnyilt_a_14_Zsido_Nyari_Fesztival.aspx)

kellett így reagálnom Zoltai Gusztáv úr „igénybejelentésére”:

„Ez a kijelentése súlyos, lényeges ismeretek hiányában tett sértés az egyetemes magyarságra nézve, ugyanis a zsidóság és a magyarság értékrendjében ellentétes nemzet, ezért a magyar nemzet, amíg Magyarországot többségében magyarok lakják, nem fogadhatja el, hogy országalapítónak olyan nemzet vallja magát, amely több évezredes hagyományunkkal ellentétes értékrend uralmát akarja ránk kényszeríteni.”

Ők tudják, hogy a természetesség, a tisztaság és az érték irányítási és vezetési rendszerének alapja a nemzetek érdekérvényesítése (konföderáció), de a nemzetek fölé helyezik saját érdeküket, az emberiségre erőltetve a természetellenesség, a tisztátalanság és az értéktelenség gondolkodási módját.

Ők tudják – és ezért tartják a legveszélyesebb szélsőségnek -, hogy a természetességre, a tisztaságra és az értékre alapuló gondolkodási mód törvényszerűen fel kell, hogy váltsa a nemzetek fölötti érdekérvényesítést, és azért támadják a jövőt képviselőket, mert késleltetni akarják saját bukásukat.

A Jobbik 2014-es EP-választási programjában a lényeg kinyilvánításával határozza meg célként a föderatív EU „Nemzetek Európájává” alakulását:

„A 2014-es EP-választások sorsdöntők lehetnek Európa népei számára. Továbbhalad-e a Brüsszel-központú birodalomépítés, a tagországok önrendelkezésének további feladása, egy föderatív állam létrehozása, vagy megvalósulhat a Nemzetek Európája-koncepció, a konföderatív Európa. A Jobbik az utóbbi célt, a magyar érdeket akarja minél nagyobb választói támogatással képviselni az új Európai Parlamentben.”

A Jobbikon és Kovács Béla személyén keresztül tehát ténylegesen a Szent Korona Értékrenden alapuló konföderatív gondolkodási módot támadják.

7. Jog

Magyarországon a jogszolgáltatás alapját a Lisszaboni Szerződés iránymutatásai és irányelvei határozzák meg. Ez alapján a „közös érdeknek” nevezett nemzetek feletti érdek képviselete az elsődleges Magyarországon is (ezt a Lisszaboni Szerződés több cikke bizonyítja), értelemegyértelműsítő a „jogszolgáltatás” kifejezés használata az „igazságszolgáltatás” szó használata helyett.

Mivel a nemzetek feletti érdekek védettek (a nemzeti érdekekkel szemben is), gyakorlatilag mindenki ellen indítható eljáráshazaárulás[vi], kémkedés[vii] vagy kémkedés az Európai Unió intézményei ellen[viii] paragrafusok alapján, aki fellép a nemzeti érdekek védelmében, és a Lisszaboni Szerződés II. rész – Működési szabályzat 88. cikke[ix] szerint akár az Europol is „támogathatja és erősítheti” a magyar jogszolgáltatókat, a Btk.[x] 3. §-ában meghatározott területi és személy hatály tág értelmezésével (magyar- és uniós polgár azonossága[xi]), feltéve, hogy a meghatározott cselekmények bizonyíthatóak lesznek. A bizonyítási eljárás során a fogalomértelmezések (akár az Alaptörvény esetében is) alapja a „közös érdek” (nemzetek feletti érdekérvényesítés) védelme, a bizonyítás sem okoz nehézséget a jogszolgáltatásnak.

Ez jelenti az EU-ban a jogállamiságot.

8. EP-választás

A Kovács Béla elleni indított képviselői mentesség felfüggesztés kérése a szándékkal ellentétes hatást fog kiváltani, ugyanúgy, mint az USA és az EU Ukrajnával kapcsolatos provokációja, mert mindenki számára egyértelművé teszi, hogy a cionista diktatúra erőszakos eszközökkel akarja fenntartani hatalmát.

A Nemzetek konföderatív Európája a nemzeti érdekek összehangolását jelenti, és ennek képviseletét ígéri a Jobbik.

Mivel ez a szándék egybe esik a nemzet érdekeivel, az EP-választást a Jobbiknak kell megnyernie.

Hírdetés

A konföderatív eszmére kell szavazni, ezért senkit nem befolyásolhat személyi ellenérzés a Jobbik vezetőivel, vagy EP-listáján lévőkkel szemben!

Ekkor válik lehetővé, hogy az EP-ben az euszkeptikus erők meghatározóvá váljanak (sőt, ha egy frakcióba tömörülnek – akár a Kovács Béla vezette Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségébe – többséget érhetnek el). Ez reményt adhat arra, hogy a nemzetek feletti érdekképviselet (föderációt) jelentő EU átalakuljon a nemzetek érdekeinek összehangoló (konföderatív) államszövetséggé.

Azért kell „lehetőségről”, „reményről” írni és beszélni, mert a konföderáció részletes értelmezésével adós a Jobbik.

– Lehet csak nevében konföderatív az államszövetség, ha a liberális-kapitalista alapokon euszkeptikus marad, vagyis a föderáció következményeit orvosolja konföderatív elemekkel. (Mivel az Eurázsia Gazdasági Unió a négy liberális alapelvre épül[xii], éppúgy, mint az EU, a „keleti nyitás” nem eredményezhet ehhez az államszövetséghez csatlakozást.)

– Lehet valódi konföderáció az államszövetség, ha a nemzetek érdekeinek összehangolását az államalapító és államalkotó nemzetek hatalomgyakorlási-, tulajdonlási- és birtoklási jogának kizárólagosságával, a Szent Korona Értékrend által közvetített ősi civilizáció természetességének, tisztaságának és érték-felfogásának alapján végzi.

Erre ad megoldást a Konföderatív Európáról szóló szerződéstervezet. (http://nemzetiegyseg.com/EuropaikonfoderacioA5.pdf)

Az EP-be jutott képviselőkön múlik, hogy a föderatív EU-t csak nevében szerepeltetett, vagy valódi konföderációvá alakítják át.

Mivel a bejutott képviselők helyes választásában csak reménykedhetünk, folyamatosan értékelni kell az EP munkáját, és szükség esetén a képviselőkre hatást kell gyakorolni annak érdekében, hogy az államszövetség átalakulása a nemzeti érdekérvényesítés összehangolását eredményezze.

Kelt Szegeden, 2014. május 15-én.

dr. Halász József  

Kapcsolódó anyagok:

Vészhelyzet: http://www.gondoskodomagyarorszag.com/products/veszelyhelyzet/

Merre haladsz Magyarország? – http://www.gondoskodomagyarorszag.com/products/merre-haladsz-magyarorszag-/

[i] Orosz ügynök a Jobbikban?

Az Alkotmányvédelmi Hivatal kémkedés gyanúja miatt tett feljelentést

2014. május 15., csütörtök 05:20, frissítve: csütörtök 08:50 , forrás: Magyar Nemzet

http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/orosz-ugynok-a-jobbikban-1226600

[ii] Moszkva ügynökei – Oroszok lobbistája a Jobbik

Sebestyén István 2014. 03. 21. (XVIII/12)

http://hetek.hu/belfold/201403/moszkva_ugynokei_oroszok_lobbistaja_a_jobbik

[iii] Kémkedéssel gyanúsítják a Jobbik jelöltjét

ORIGO2014. 05. 15. 08:50

http://www.origo.hu/itthon/20140515-kemkedessel-gyanusitjak-a-jobbik-jeloltjet-kovacs-belat.html

[iv] Grafikon: A magyarok többsége az oroszok mellett áll

2014. április 29., kedd, 12:22

http://hvg.hu/vilag/20140429_Grafikon_A_magyarok_tobbsege_eliteli_az_o

[v] Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell – http://nemzetiegyseg.com/azonigazgataspajzsa.pdf

[vi] Hazaárulás

258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,

b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,

c) háború idején vagy

d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével

követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

[vii] Kémkedés

261. § (1) Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet részére Magyarország ellen hírszerző tevékenységet folytat, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott kémkedést szigorúan titkos minősítésű adat kiszolgáltatásával követi el, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Aki kémkedésre irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(4) Nem büntethető a hírszerző tevékenységre ajánlkozás vagy vállalkozás miatt, aki – mielőtt egyéb hírszerző tevékenységet fejtett volna ki – az ajánlkozását vagy vállalkozását a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének bejelenti, és a külföldi kapcsolatát teljesen feltárja.

[viii] Kémkedés az Európai Unió intézményei ellen (hatályos 2014. I. 1.-től)

261/A. § A 261. § szerint büntetendő, aki az Európai Unión kívüli harmadik állam részére az Európai Parlament, az Európai Bizottság vagy az Európai Unió Tanácsa ellen hírszerző tevékenységet folytat.

[ix] 88. cikk

(1) Az Europol feladata, hogy támogassa és erősítse a tagállamok rendőri hatóságainak és egyéb bűnüldöző szolgálatainak tevékenységét, valamint a közöttük folytatott kölcsönös együttműködést a két vagy több tagállamot érintő bűncselekmények és a terrorizmus, valamint az uniós politikák alkalmazási körébe tartozó közös érdekeket sértő bűnözési formák megelőzése és üldözése terén.

(Lisszaboni Szerződés Az Európai Unióról szóló szerződés és az Európai Közösséget létrehozó szerződés módosításáról – http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ:C:2007:306:SOM:HU:HTML II. cikk Szerződés az Európai Unió működéséről)

[x] 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről – http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV

[xi] 9. cikk

Az Unió minden tevékenysége során tiszteletben tartja a polgárok közötti egyenlőség elvét; az Unió intézményei, szervei és hivatalai a valamennyi polgárt ugyanolyan figyelemben részesítik. Uniós polgár mindenki, aki a tagállamok valamelyikének állampolgára. Az uniós polgárság kiegészíti, és nem helyettesíti a nemzeti állampolgárságot.

(Lisszaboni Szerződés Az Európai Unióról szóló szerződés és az Európai Közösséget létrehozó szerződés módosításáról – http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ:C:2007:306:SOM:HU:HTML 1. CIKK Az Európai Unióról szóló szerződés)

[xii] Putyin: májusra aláírják az Eurázsiai Gazdasági Unió kialakításáról szóló szerződés tervezetét 2014. március 5, 21:04 -http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_05/Putyin-majusra-ala-rjak-az-Eurazsiai-Gazdasagi-Unio-kialak-tasarol-szolo-szerzodes-tervezetet-7021/

 Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »